İnternet & Teknoloji Şu an ruh halini yansıtan emoji nedir? MafyaQueen-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 89 Yapay Zekaya Sor Benim emojim bile yokk :d. Güncellemeler+1 yıl Kızlar neden bu kadar mutsuzsunuzzzz Şu an ruh halini yansıtan emoji nedir? Cevapla Nedir Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. şu an ruh halimi yansıtan emoji bu 💊💀“⚰️ 2 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. 🤸🤸🤸 bu durumda gadası 1 0 Yorumla
PrensinProfili Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 72% +1 yıl 😒😒🥺🥺😂😂😬😬😔😔🤣🤣 böyle bir ruh halindeyim 🤣 1 3 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Ay bu ne 🙄😂🙄😂🙄😂🙄🙄😂 Yorumla PrensinProfili +1 yıl Ruh halim işte çok berrak dimi 🙄🙄🙄🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Aynen aynen djdjsnw Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl "🙃" Dikkat ruh sağlığı bozuk emojisi modu 🙄😄 1 3 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 😂😳😂😳😂😬😂😬😳😂😳😳😂😳😂😳😳😂😳😳😂😳😂😳😳😂 Yorumla QUADRATURA +1 yıl Kurduğum cümle bile saçma sapan olmuş. 🙄 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Yoo tam benlik 😏😎 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ölürüm sana ponçiğim kıyamam. Keşke seni mutlu edebilsem.😓😓😓❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 1 3 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Olurum pofidiğim 😚 senin varlığın bana mutluluk kaynağı zaten 😘😍🤩🦋🦋🦋🦋 Yorumla onlyteenage +1 yıl Kurban olurum senin Allah'ına🥲😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Ummah ummah ummah 😘😘😘 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Suanki ruh halim 😂😜🤭🙄😇👻 tam olarak böyle yıkılmadım ayaktayım 🤣 2 0 Yorumla
Yusradelrey Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Ne bilek ya neden mutsuz olduğumuzu ya her şey kötü değil ama mutlu olmak için sebep aramıyoruz. 1 1 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 18 yaş altı olduğunu bu kadar belli etmemelisin. Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl 😴 uykusuz ve yorgun ama uyumak istemeyen bir ruh halindeyim. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 588 cevap paylaştı. 😱Allah korusun dedikten sonra bir üst level şeyler yaşadıktan sonra verdiğim tepkim. 1 0 Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sadece unutma ilgilenen yok farkındayım 1 1 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Ne alaka Yorumla
ReİsSfA Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 😴👈 şu an beni yansıtan emoji bu sanırım 1 6 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Uyu uyu :) Yorumla ReİsSfA +1 yıl Uykum varda uyuyasım yok bea Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Tamam :) Yorumla ReİsSfA +1 yıl Yorumuma erken dönüş sağladığın için teşekkür ederim 14 saat pek bişi değil😂😂😂 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl KS trafiğindeydim :) Yorumla ReİsSfA +1 yıl Anlıyorumm Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 😶😶bu benim 😅 foto daa efsane yahaha 1 1 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Tabiii Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Başımın ağrısından ölüyorum…😔 1 2 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Geçmiş olsun 😓 Yorumla Lemean +1 yıl Teşekkür ederim.🌸 Yorumla
Lerawins Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Şunlar olabilir : 😢🥺🤦♀️💀 1 7 Yorumla Lerawins +1 yıl Mutlu olmak için sebebim yok çünküü Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Noldu aşkk 😭 Yorumla Lerawins +1 yıl Yalnızlık zor sadece, bir de karanlık bir geçmiş insanı yoruyor Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Oyy kıyamam sana ben 😘 Yorumla Lerawins +1 yıl :/ Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Şşş sarılalım ve bûtün bunları unutalım 😌 Yorumla Lerawins +1 yıl Pekii 🫂 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı. Uykum geldi 😴 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 😮💨 😬 1 14 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Böö 🙃 Yorumla theastro +1 yıl Artık korkmuyom 😏 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Helal 🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂 Yorumla theastro +1 yıl Üşenmedin mi 😄 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Hayır 😜 Yorumla theastro +1 yıl İşsiğğzzzz 😄 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Oha yorumu yeni gördüm kusura bakma 😬😂 Yorumla theastro +1 yıl Cevabımdan dilim tutuldu demiyo da 😏 djjdjdjd sorun deill Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl bir kaldırım mühendisimi bana işsiz diyor dkdnnsj 😬😃😂🤭 Yorumla theastro +1 yıl Kaldırım müh. ne alaka jfjdj Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl 🙄🤦🏻♀️ Yorumla theastro +1 yıl Bakma bana öyle xkjddj Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Var mı lan bana yan bakan 😂😂😂🙄🙄🙄 Yorumla theastro +1 yıl Kfjfjd Yorumla
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl 🤕 bu 1 6 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Neler oluyor Aman Tanrım püskevit aşkına 😨 Yorumla püskevit_aşkına +1 yıl Başım ağrıyor Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Geçmiş olsun 😓 Yorumla püskevit_aşkına +1 yıl Allah razı olsun teşekkür ederim Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Amin cümlemizden rica ederim Yorumla püskevit_aşkına +1 yıl ☺️❤️ Yorumla
Oyunistiyorablası Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl 🔞 bu olur mu 1 1 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Olur Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 🥺 Bu olabilir. 1 1 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Nie ama ya 😭
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 😓 bu 1 2 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Nidenn 😓 Yorumla Cooldusunce +1 yıl Moralim bozuk Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 😈🥵 1 3 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl :) Yorumla onlyteenage +1 yıl Ne yaptın pislik bu emojiler ne?😂😂 Yorumla ShelbyThomes +1 yıl @onlyteenage hiiiiçç ne olsun 😈🥵 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😢☹️🙁😕😧😓😦😖😣 bunlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 🤔 bu 1 3 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Ne düşünüyorsun bacım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne halt yiyorum ben diyorum jdjjdjdjd Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Sjjsjdj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😔😔😞😞 1 21 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Niye öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimi yalnız hissediyorum ve başka şeyler… Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Umarım birisi hayatına girerde seni mutlu etmeyi başarır ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık kendi hayatımı kurmak istiyorum Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Amin amin amin :))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu hayat yolculuğunu yalnız sürdürmek istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin amin amin 🙂))Allah sana da nasip etsin Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Cümlemiz :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz nasılsınız bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben söyledim size sormadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz bencilce oldu sanki 😂😂 Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Bende iyiyim teşekkür ederim 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bırakacak emoji bile yok demişsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar iyisiniz yani Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl İşte yaa boşverr :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bana anlamayabilirsin ama içinde tutma konuş anlat Yorumla MafyaQueen-_- +1 yıl Anlatacak birşeyim yok ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman niye o kadar efkarlı soru sordun 😂😂😂 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı. 😡😞😑 2 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 497 cevap paylaştı. 🥲🥲 2 2 Yorumla Kirmizizevk +1 yıl Az kaldı az kaldı sen çalış.. jgdfjg Yorumla Merveniizzz +1 yıl @Kirmizizevk tamam abim kral abim cansın abim böwösçxöğsöwixç Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. This is 😎 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. 😓🥱🙄 1 0 Yorumla
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. 😳bu 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. 🥱🥱bu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
şu an ruh halimi yansıtan emoji bu 💊💀“⚰️
🤸🤸🤸 bu durumda gadası
😒😒🥺🥺😂😂😬😬😔😔🤣🤣 böyle bir ruh halindeyim 🤣
Ay bu ne 🙄😂🙄😂🙄😂🙄🙄😂
Ruh halim işte çok berrak dimi 🙄🙄🙄🤣🤣🤣🤣🤣
Aynen aynen djdjsnw
"🙃" Dikkat ruh sağlığı bozuk emojisi modu 🙄😄
😂😳😂😳😂😬😂😬😳😂😳😳😂😳😂😳😳😂😳😳😂😳😂😳😳😂
Kurduğum cümle bile saçma sapan olmuş. 🙄
Yoo tam benlik 😏😎
Ölürüm sana ponçiğim kıyamam. Keşke seni mutlu edebilsem.😓😓😓❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Olurum pofidiğim 😚 senin varlığın bana mutluluk kaynağı zaten 😘😍🤩🦋🦋🦋🦋
Kurban olurum senin Allah'ına🥲😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️
Ummah ummah ummah 😘😘😘
Suanki ruh halim 😂😜🤭🙄😇👻 tam olarak böyle yıkılmadım ayaktayım 🤣
Ne bilek ya neden mutsuz olduğumuzu ya her şey kötü değil ama mutlu olmak için sebep aramıyoruz.
18 yaş altı olduğunu bu kadar belli etmemelisin.
😴 uykusuz ve yorgun ama uyumak istemeyen bir ruh halindeyim.
😱
Allah korusun dedikten sonra bir üst level şeyler yaşadıktan sonra verdiğim tepkim.
Sadece unutma ilgilenen yok farkındayım
Ne alaka
😴👈 şu an beni yansıtan emoji bu sanırım
Uyu uyu :)
Uykum varda uyuyasım yok bea
Tamam :)
Yorumuma erken dönüş sağladığın için teşekkür ederim 14 saat pek bişi değil😂😂😂
KS trafiğindeydim :)
Anlıyorumm
😶😶bu benim 😅 foto daa efsane yahaha
Tabiii
Başımın ağrısından ölüyorum…😔
Geçmiş olsun 😓
Teşekkür ederim.🌸
Şunlar olabilir : 😢🥺🤦♀️💀
Mutlu olmak için sebebim yok çünküü
Noldu aşkk 😭
Yalnızlık zor sadece, bir de karanlık bir geçmiş insanı yoruyor
Oyy kıyamam sana ben 😘
:/
Şşş sarılalım ve bûtün bunları unutalım 😌
Pekii 🫂
😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴 bu kesinlikle
😞 hastayım pek keyfim yok
Ruh halim bu 🙁😔🧎♂️🤲😎😊😄 garip yani
😒😒😒 gün boyu
Yok icat edilmedi
:PONÇİK EMOJİ YAZ
🫥 sıkıcı yorgun bi emoji
"😍😍"
Bugün o kadar gezdikten sonra. 🥱
Uykum geldi 😴
😌 şükür emojisi 😄🙏🏼
😮💨 😬
Böö 🙃
Artık korkmuyom 😏
Helal 🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂😂🙂😂🙂😂
Üşenmedin mi 😄
Hayır 😜
İşsiğğzzzz 😄
Oha yorumu yeni gördüm kusura bakma 😬😂
Cevabımdan dilim tutuldu demiyo da 😏 djjdjdjd sorun deill
bir kaldırım mühendisimi bana işsiz diyor dkdnnsj 😬😃😂🤭
Kaldırım müh. ne alaka jfjdj
🙄🤦🏻♀️
Bakma bana öyle xkjddj
Var mı lan bana yan bakan 😂😂😂🙄🙄🙄
Kfjfjd
🤕 bu
Neler oluyor Aman Tanrım püskevit aşkına 😨
Başım ağrıyor
Geçmiş olsun 😓
Allah razı olsun teşekkür ederim
Amin cümlemizden rica ederim
☺️❤️
🔞 bu olur mu
Olur
🥺 Bu olabilir.
Nie ama ya 😭
😓 bu
Nidenn 😓
Moralim bozuk
😈🥵
:)
Ne yaptın pislik bu emojiler ne?😂😂
@onlyteenage hiiiiçç ne olsun 😈🥵
😢☹️🙁😕😧😓😦😖😣 bunlar
👿 Gergin ve gudubetim
🤔 bu
Ne düşünüyorsun bacım :)
Ne halt yiyorum ben diyorum jdjjdjdjd
Sjjsjdj
😔😔😞😞
Niye öyle
Kendimi yalnız hissediyorum ve başka şeyler…
Umarım birisi hayatına girerde seni mutlu etmeyi başarır ☺️
Umarım inşallah
Artık kendi hayatımı kurmak istiyorum
Amin amin amin :)))
Bu hayat yolculuğunu yalnız sürdürmek istemiyorum
Amin amin amin 🙂))
Allah sana da nasip etsin
Cümlemiz :))
Siz nasılsınız bu arada
Ben söyledim size sormadım
Biraz bencilce oldu sanki 😂😂
Bende iyiyim teşekkür ederim 🤭