Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Duygularım ile yola çıkıyorum genelde. Gidebildiğim yere kadar gidiyorum. Ardından mantığım "Dön geriye" dediği noktada, güzel güzel dönüyorum gittiğim yollardan. Dönerken kalbimi toplamak biraz zor oluyor. Onun haricinde de yapacak bir şey yok zaten. Mantık her zaman kazanır ve kazanmalı da. Duygular insanın doğasında olan şeyler ve bazen bizim kumandamız olabiliyorlar. Kendimi duygular ile hareket ederken de mantık ile davranırken de seviyorum. Çünkü kendimi alıyorum, hissettiklerime hak veriyorum. Mantığım bana seslendiği zaman da geçte olsa onu dinliyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çok önceden duygularım beni ele geçirmişti. Ama canım çok yandı bazı zamanlar. Anladım ki insanlar göründüğü gibi değil. Bu yüzden duygularımda önceleri çok yanıldım. Ama şimdi duygularım ve mantığım eşit oranda. Artık nerde duracağım hakkında duygularıma sormuyorum. Artık mantığımla hareket ediyorum.
Ya şimdi duruma göre değişir bu mesela iş hayatında kesinlikle duygularımı kullanmam veya çok nadir kullanırım her zaman mantığım on olanda olur ama iş kişisel hayat olunca genellikle duygularımla hareket ederim ama mantığım duygularimi surekli takip eder gerekirse duygularımı öldürebilecek kadar güçlüdür
Mantık insanıyım aslında ama içimde de bazen mantığımı bastıran duygu yoğunluğumun olduğu durumlar olabiliyor. Genel hatlarıyla, ne olursa olsun mantığımı hep ön planda tutmaya çalışıyorum.
Aşık olduğum zaman duygularıma teslim olurum, duygularım yönetir beni. Normalde mantıklı biriyimdir , mantığımla hareket ederim hatta sağlamasını bile yaparım)