Daha önce başına bu gibi durumlar gelen arkadaşlar; Enerjinizi çeken bu tip insanların ortak özellikleri nelerdir?

Yobaz, düşüncesiz ve anlayışsız insanlarla aynı toplumda bulunduğum için yaşama enerjimi günden güne yitiyorum. Zaten normal bir psikolojim olduğunu düşünmüyorum ve buna ek olarak bu gibi insanlar aynı ortamda bulunmak beni yıpratıyor. Insanlar hiçbir zaman hatasını kabul etmiyor hep karşı tarafın suçlu olduğunu söyleyip hatasını örtbas ediyor. Bence en büyük sorunlarından birisi de empati yeteneğini yitirmiş bir toplumda anlaşılmaya çalışıyor olmak.
Surekli dert yanar.
ya da kendini pohpohlar.
Bilmez bilir gibi davranir. Isleri sarpa sardirir.
Yuksek sesle konusarak karsisindakini sindirecegini sanir.
Kufurlu konusurlar.
Aklima bunlar geldi.
Sürekli sana laf çarpıtması kendini beğenmişlik tavrı övgülerle yaşayan özgüveni beş para etmeyen kişiliği karakteri aşağıxlık şekilde olan insanlar enerjimi alıyorlar maalesef ben de o insanlardan uzak duruyorum canları cehenneme diyorum çünkü hakediyorlar ve bunların yaşattıklarını yaşadıklarını gördüğümde mutlu oluyorum çünkü fazlasıyla kırmışlar incitmişler ve merhamet bırakmamıdıkları için 😇
her şeyi büyük olaylara çevirip tartışma çıkaran insanlar. sürekli önüne engel koymaya çalışanlar, baskıcı kişiler yani. bilmediği halde bildiğini iddia eden akıl yoksunları. şu an aklıma gelen bunlar.
Cevap
1Cevap
Negatif düşünceli insanlar enerji bırakmaz
Anlayışsız insanlar.
Sadakatsiz olanlar.
Sürekli negatif konuşmalar yapanlar.
Gereksiz samimiyet içine girmeye çalışanlar
Sadece diyebileceğim...
Bütün negatif düşüncelerini bana yansıtmaları..
Ukala hadsiz patavatsız
Sessiz sakin psikolojisi bozuklar
Her şeye olumsuz bakan, sürekli somurtan insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?