Bunlar genelde çok hırslı insanlar olurlar. Herşeyde en önde olmak isterler. İçten içe sizin birşeyde başarılı olduğunuzu ya da bir durumdan mutlu olduğunuzu gördükleri anda moralinizi bozmak için derhal harekete geçerler. Ne bileyim beklemediğiniz bir anda lafı sokuverirler. Dumur olursunuz. Yamda sürekli başkalarının mutluluklarından, başarılarından, güzelliklerinden bahsederek sizi eksik hissettirmeye calışırlar. Kurduklari cümlelerin muhakkak art niyetli bir alt metni olur bu tiplerin. Bu tiple güzel bir sohbet ettiğinizi zannederken, yanından ayrıldıktan sonra dank eder yaptığı art niyetli konuşmalar. Sonra da içiniz içinizi yer keşke böyle cevap verseydim, ben de şöyle laf soksaydım falan diye... Ama artık geçtir. Bir kaç gün bu düşünceler içinizi kemirir durur. Günün sonunda gözünüz aydın bu tip hayat enerjinizi sinsi sinsi çalmıştır. Fikrini sormadığınız halde tüm olumsuz fikirlerini söylemeleri. Bu ne had bilmezlik ben anlamıyorum. Sanane gerçekten çok kutsal bir kelime.Emdikleri enerjiyi faydalı olarak kullanamamalarıda cabası.
Sevdiğim bir arkadaşımla bu sebepten arkadaşlığımı bitirdim. Sonra dönüp bana sormuştu ben ne yaptım da uzaklaştın diye. Evlerden ırak sonra bir de bencil demişti. Yaşasın böyle durumlarda bencillik 😂😂
En İyi Cevaplar