Sizce bu şakalar alttan alınacak şakalar mı?

1 yıldır calisiyorum bir firmada benimle birlikte iki kadınız ofiste ben 25 yasindayim digeri 28 yasinda samimiyetine pek inanmiyorum ama tek tebessumune kaniyorum mesafe koyucam diyiyorum tek yumusak hareketine yelkenleri suya indiriyorum bana surekli şaka yapiyor hepsine alinmiyorum ama cogusu can sıkıcı sakalar o an geçen gün dediki benimle yemek yiyicektin soz vermistin tutmadin sozunu yaptigina bacım*luk denir dedi guldu bir sey demedim bugunde dedim ablamlar temizlik yapiyor hala bitirememisler oda dediki hala bitmedimi yemek yapmayi bilmiyorlar yapmiyorlar temizligi bu zamana kadar bitirmemisler hepiniz evde kalmissiniz annen hic kiz cocugu yetistirememis çöp dedi birsey diyemedim cevap vermeden gittim ama içime dert oldu artik bunun konusmasini kendisiyle yapicam ne soyliyim sizce nasil kendimi kibarca onuda kirmadan ifade edebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Ofistw herkesin arkasindan konusuyor orali olmuyorum. Patronumda ben isten ayrilicaktim beni cagirdi onuda cagirdi ve beni baya ovmustu sen ben demek en cok calisan sensin herkes ayrilsin sen ayrilma vs demisti onun yaninda
Sizce bu şakalar alttan alınacak şakalar mı?