Hiç de öyle değil. Ben sünnet olmasına inanıyom olmalı diyorum sizinki saçma. Ona bakarsan sizin gibiler se belli bir kalıpda ona inanıyor her bku sorcaklar insanlar a
Yok yapmadim bence iskence sunnet ya.. insanlik sucu bi kere vucut butunlugunu ve dokunulmazligini ihlal etmek cunku.. Erkekler de hic ses cikarmiyolar sonra aileler bebekken kestiriyolar😖
2
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
O sence. Abartı insanlık suçu. Erkek vücudunu da bozuyor mu nasıl çıkarak çıkarmak olarak da kaçmak oluyor işte. Bebekken en iyisi
Yine mi sen ya.. sunnet derisi denen kisim glansin nemli kalmasini saglayip keratinlesmesini onluyomus mesela. Bunun estetikle bi ilgisi yok. Ayrica o derinin kesilmesi penisin kisalmasina ve seklinin bozulmasina da sebep oluyomus. Psikolojik zararina deginmiyorum bile.. Daha bircok zarari varmis da hepsi aklimda degil ve acikcasi sunnet olan ben degilim buna ragmen sunnetin sacmalik ve insanlik suci oldugunu dusunuyorum... bana sacma sapan soru sorup sinirlendirmezsen sevinirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendi pipileri hakkında karar verme hakları yok ne kadar kötü
Ne diyecekler pipini keselim mi. Kesmeyın derse kesılmıcek ölemi:))
Kötü değil bmce
Hayır büyüdüğü zaman kendisi karar vermeli
Büyüyene kdr pipisiyle takılsın he
Evet
Aman napck takılıp kabuklu görcek biraz daha o
Kabuk derken
😂😂
Düşün bulursun
Öyle ya da böyle çocuğun aklı ermeden pipisi hakkında ebeveynlerinin bile karar verme hakkı olmamalı bence
Yok devenın nalı. Nası olmamalı pipi hakkında ya deli
Ya iyimisin çocuğun pipisi hakkında bilgisi yok ve fikri alinmiyo
İyiyim sn nasılsn nası yok pipinin kesilme zamanu gelmiş.
Pislik de olur oluyor da. Oğlum pipini keselim diyecekler
Çocuk ne bilsin
Pipi diyip duruyor bi de. Manyak 😛
Neyi bilsin
Neyse sen düz kalıp bir düşünceye inaniyosun
Hiç de öyle değil. Ben sünnet olmasına inanıyom olmalı diyorum sizinki saçma. Ona bakarsan sizin gibiler se belli bir kalıpda ona inanıyor her bku sorcaklar insanlar a
Sorulmalı
Hayır😛
Evet bence
O sence
Sn sünnet olcak çocukları koru 😀pipilerinib önüne gec
Onların yerine siz karar veriyorsunuz
Herkes kendi pipisinden sorumlu 😛
O zaman bırakın da kendi pipileri hakkında kararı akillari erince kendileri versinler
Olcak iş değil olursa yapsınlar.. Bırak şu pipü muhabbetini uya.
Niye taktıysan :))
Tamam o zaman iyi geceler
Sana da
Senin sevgilin sünnetsiz mi
İlginç nasıl olacak
Hiç yakınımda sünnet olan biri olmadı bilmiyorum zaten bana saçmada geliyo sünnet
Neden saçma geliyor.
Coğu kimsenın demesı gibimi üstteki kızın dediği gibi mi
Sanırım olsa da biri şaka yapmazdın
Bu bi istismar çocuğun ilerde kendi karar vermeli dinine dolayısıyla evet
Yo değil. Din ya da kesimi ilerde kabul etmezler. Gayet mantıklı
Sn kişilik olarak da yapmazsın sanrm
Dindar insan eder demekki inanmıyo
Kişilik olarak ne anlamadım
Katılmıyorum eder etmeli. Çocuğa da anlatılr olmadı
Yani şaka yapmazsın
Bu geri dönüşü olmayan bişey ve çocuk ilerde müslüman olmamaya karar verebilir
Olabilir
Evet saçma
Yok yapmadim bence iskence sunnet ya.. insanlik sucu bi kere vucut butunlugunu ve dokunulmazligini ihlal etmek cunku.. Erkekler de hic ses cikarmiyolar sonra aileler bebekken kestiriyolar😖
O sence. Abartı insanlık suçu. Erkek vücudunu da bozuyor mu nasıl çıkarak çıkarmak olarak da kaçmak oluyor işte. Bebekken en iyisi
Korkunc bisey bnce
Abartma
Asil abartip organ kesen sizsiniz
Ben kesmıyom
Sunnet dugunu bile yapiyosunuz. Abartan kim bi dusun.
Yapılıyor evet olabilir cocukçin o
Beynin cok kotu ya
Ne alakası var kendi beynine bak. Ne dediğime bak anlamıyosun
@imbackbitchezzz
estetik olarak bakarsan?
Yine mi sen ya.. sunnet derisi denen kisim glansin nemli kalmasini saglayip keratinlesmesini onluyomus mesela. Bunun estetikle bi ilgisi yok. Ayrica o derinin kesilmesi penisin kisalmasina ve seklinin bozulmasina da sebep oluyomus. Psikolojik zararina deginmiyorum bile.. Daha bircok zarari varmis da hepsi aklimda degil ve acikcasi sunnet olan ben degilim buna ragmen sunnetin sacmalik ve insanlik suci oldugunu dusunuyorum... bana sacma sapan soru sorup sinirlendirmezsen sevinirim.
Seninle aynı düşünüyorum zaten ben
Kesinlikle öyle; bildiğin istismar…
Hayır denk gelmedim.
Evet