Kişilik & Karakter Komik oldugunuzu dusunuyor musunuz? Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Biri deli hatcee biri akili naciye ikisi bibirinden olay mubarekFotoyun alaka seviyesini sormayin hgffg Komik oldugunuzu dusunuyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. komiğim ama yerine ve kişiye göre @biscolatagirl aynı düşünüyoruz komşum :D 2 10 Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Ahahah çoğu kez evet artık şaşırmıyorum komşucum😉😄 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Massallah komsulara nazar degmesin puuu puuu hghj Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Kız çatlak @Ecenazkasarcioglu tepkilerin komedi ya😄😄 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkür ederim komşum. :D sdfsdf Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl @Ecenazkasarcioglu Massallah sdfsdf Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Ahahah patladım tepkilerine @Barış_LonelyForever @Ecenazkasarcioglu pü pü falan demesi😄😄🤣🤣🤣🤣 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Sagolunn sagolunn komsularr hjhj Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Sende komşusun elbet.🤣Site sakinisin ne de olsa çaklitli geceler🍫🤣🤎 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl @Biscolatagirl 🤣🤣🥳🙏🌸 Yorumla Biscolatagirl 1 yıl @Barış_LonelyForever🥂🌸🌸🍫☺️☺️ Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Haha 😂 ben yeterince komik bir insanim zaten sen birde beni reelde gör 😂 1 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Massallah massallah gulum boylesi iyidir hghjk Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Aynen öyle gülüm 👍 hayat sana gülmüyorsa sen hayata gülüceksin yoksaki bu dünyanın kahrı çekilmiyor Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Tabii gulum herzamanki gibi dogru diyon haklisin Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Evet. Bu konuda fazlasıyla iddialı bir insanım. Mizah yönüm çok iyidir. 2 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yerine göre.☺️ 2 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Tabii askm buda iyidirr Biscolatagirl 1 yıl Öyle balım😄😉🌠 Ecenazkasarcioglu 1 yıl :)) oyle demekk guzell guzel askm
fatmasadik9 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Gülmeyi ve yakınlarımı güldürmeyi severim mizah benim için önemlidir 1 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Alışveriş yaparken bile kasiyerleri güldürebildiğim hesaba katılırsa cevabım evet olmalı 1 0 Yorumla
Drejkanno Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Yanımda olan gülmekten ya osuruyorrrrr ya da sçıyor 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Vayyy o kadar yanii Yorumla Drejkanno 1 yıl Hı hı Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Bir noktaya kadar öyle düşünüyorum 1 4 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Oooo semoo abim sen komiksindir komik olmasan sitede sevenin fazla olmazdi hgjhjk Yorumla Semih6934 1 yıl Canım kardeşim benim bence de haklısın 😇😎 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Tabiii semooo abim sagolasinn Yorumla Semih6934 1 yıl Sen de sağol kardeşim 🥰✨ Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Eylenceli biriyimdir, yerine ve zamanına uyarak 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Tabii reiss oylesi doru olan aslinda Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Evet komik olduğumu söylerler bea.. 😂😂 1 3 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Massallahh beaa hgjkj Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim 😃 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ricaa ederimm Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı. Sormuyoruz zaten biliyoruz. Soldaki Babaannen. 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Aaaa aferin kirk yilda birseyi dogru tuturdunn Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Her zaman. Sağdaki de Anneannen.. Torunum da torunum, diye naralar atarak sana geliyorlar :D Yorumla
Karanlığın_Efendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Uyku saatin gelmiş ufaklık 1 1 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Aaaaa nasil anladinn Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Görselde ki teyzeler kadar hayır 🥲 1 6 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Genede gomigiz dion azcik olsada delmi gizz bunada sukur hghjjk Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Yaaa azıcığın azı diyelimmm 🥲 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Diyelimm bunadaa sukurr diyelim genede gomiksiz deiliz giz hgjk Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Tabiii 😄Sadece senin konuşmama bakaraktan bile ne kadar komik olduğun anlaşılıyor mesela 😂 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Ayyyy cokkkk sagolll gurban oldigimm Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet eğlenceli bir tipim 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Zaman zaman 😅 1 2 Yorumla Ecenazkasarcioglu 1 yıl Helall lan yusufii hjhgh Yorumla Wantutriforooo 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır değilim 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
komiğim ama yerine ve kişiye göre @biscolatagirl aynı düşünüyoruz komşum :D
Ahahah çoğu kez evet artık şaşırmıyorum komşucum😉😄
Massallah komsulara nazar degmesin puuu puuu hghj
Kız çatlak @Ecenazkasarcioglu tepkilerin komedi ya😄😄
Teşekkür ederim komşum. :D sdfsdf
@Ecenazkasarcioglu Massallah sdfsdf
Ahahah patladım tepkilerine @Barış_LonelyForever
@Ecenazkasarcioglu pü pü falan demesi😄😄🤣🤣🤣🤣
Sagolunn sagolunn komsularr hjhj
Sende komşusun elbet.🤣
Site sakinisin ne de olsa çaklitli geceler🍫🤣🤎
@Biscolatagirl 🤣🤣🥳🙏🌸
@Barış_LonelyForever🥂🌸🌸🍫☺️☺️
Haha 😂 ben yeterince komik bir insanim zaten sen birde beni reelde gör 😂
Massallah massallah gulum boylesi iyidir hghjk
Aynen öyle gülüm 👍 hayat sana gülmüyorsa sen hayata gülüceksin yoksaki bu dünyanın kahrı çekilmiyor
Tabii gulum herzamanki gibi dogru diyon haklisin
Evet. Bu konuda fazlasıyla iddialı bir insanım. Mizah yönüm çok iyidir.
Yerine göre.☺️
Tabii askm buda iyidirr
Öyle balım😄😉🌠
:)) oyle demekk guzell guzel askm
Gülmeyi ve yakınlarımı güldürmeyi severim mizah benim için önemlidir
Alışveriş yaparken bile kasiyerleri güldürebildiğim hesaba katılırsa cevabım evet olmalı
Yanımda olan gülmekten ya osuruyorrrrr ya da sçıyor
Vayyy o kadar yanii
Hı hı
Bir noktaya kadar öyle düşünüyorum
Oooo semoo abim sen komiksindir komik olmasan sitede sevenin fazla olmazdi hgjhjk
Canım kardeşim benim bence de haklısın 😇😎
Tabiii semooo abim sagolasinn
Sen de sağol kardeşim 🥰✨
Eylenceli biriyimdir, yerine ve zamanına uyarak
Tabii reiss oylesi doru olan aslinda
Evet komik olduğumu söylerler bea.. 😂😂
Massallahh beaa hgjkj
Teşekkür ederim 😃
Ricaa ederimm
Sormuyoruz zaten biliyoruz. Soldaki Babaannen.
Aaaa aferin kirk yilda birseyi dogru tuturdunn
Her zaman. Sağdaki de Anneannen.. Torunum da torunum, diye naralar atarak sana geliyorlar :D
Uyku saatin gelmiş ufaklık
Aaaaa nasil anladinn
Görselde ki teyzeler kadar hayır 🥲
Genede gomigiz dion azcik olsada delmi gizz bunada sukur hghjjk
Yaaa azıcığın azı diyelimmm 🥲
Diyelimm bunadaa sukurr diyelim genede gomiksiz deiliz giz hgjk
Tabiii 😄
Sadece senin konuşmama bakaraktan bile ne kadar komik olduğun anlaşılıyor mesela 😂
Ayyyy cokkkk sagolll gurban oldigimm
Evet düşünüyorum
evet eğlenceli bir tipim
Komik olduğumu söylerler
Zaman zaman 😅
Helall lan yusufii hjhgh
😂😂😂😂
Hayır değilim
gulmeyi unuttuk
Hayır ciddi biriyim
Evet
Bence cok