Anlık olarak fevri birisiyim sert sözcükler ile karşılık verebilirim. Tabii ki karşımdaki kişinin kim olduğuna da bağlı. Fiziksel olarak can yakan olursa vururum. Onun dışında da canımı sevdiğim insanlar yakabilir onlara da söz ile karşılık veririm. Çok aşırıya kaçmam ama yine de kelimelerimin dozu biraz ayarsız olabilir. Aileme karşı ise pek tepki vermiyorum. Eskiden de vermezdim. Sevgilim olursa da duruma göre sadece tebessüm ederek karşılık verebilirim. Her durumda her kelime çıkmayabiliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Canım yandığında kendi kabuğuma çekilirim. Karşılık vermem, uğraşmam, kısacası hiç bir şey yapmam. Kaale almam. Bu verilecek en güzel bir cevap şekli. Bunu son yaşadığım olaydan sonra çok daha iyi anladım. Sen umursamadıkça deliye dönüyorlar.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Ben de can yakabilirim sözlerimle. Ama genel manada bunun taraftarı değilim. Sabrımı çok fazla bitirmiş ve benim canımı da çok fazla acıtmış olması gerekiyor. Sözler haricî intikam almak için farklı yöntemler kullanmam.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Canımı kendi keyfi için yanacak bir canı kalmaz. Ölmek için yalvarır veya intihar eder. Yaşarken ölüm ne demek ve her türlü psikolojik travmayı çözmekle uğraşır.