Benim anladigim kadarıyla itici iğrenç bulur kızlar
Evet öyle.
Hayır değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kardeşim bunlar züğürt tesellisi bırakın bu düşünceleri bir yere gelemezsiniz böyle "yok kadınlar p*ç erkek severmiş, yok erkeklerin hepsi kötüymüş" s4lak s4lak genellemeler bunlar elbet yanlış tercihler yapan insanlar çok fazla toplumda ama sırf öne çok çıktıkları için herkes öyleymiş gibi görmek yanlış en çokta kendinize yaptığınız bir yanlış
Tam tersi ya. Genelleme yapmayın çevrenize bir bakın. Çok güzel seven kadınlar da var. Şu aşk acısını bir erkekler yaşamıyor ya da sadece bir kadın bir erkeği terk etmiyor aynı şekilde bunları erkekler de yapıyor. Gönül bu yakışıklılığa, paraya bakmaz, bakanların da aşık olmadığı kesin. Hoşlantı olur anca ileri gitmez. Bu sözlerinizke çok güzel seven kadınların hakkına girmeyin birilerinin göz parada, yakışıklılık ya da kekoluk dediğiniz kavrama bakıyor diye tüm kadınlar böyle değil. Zaten gösü bunlarda olan, geçici heveslerle sözde seven kadının ayağına dünyayı sererker ama kalpten sevip de küçük şeylerle mutlu olabilen kadınlardan da o küçük şeyler esirgenir. Kimine telefon alırsınız markasını beğenmez kimine de bir kitap, çiçek gibi küçük hediyeler alsanız bir ömür boyu saklar, gözleri gibi bakarlar. Genelleme yapmaktan kaöınmanız gerekiyor.
Güzel seven iyi kadınlar bile kötü erkek istiyor
Bir de güzel kızlar sevip ciddi ilişki düşünmez bence
Güzel seven kadınların hepsi karaktersize mi denk geliyor ya. Kimse kötü birini sevmek istemez. Başta kendisini belli etmemiştir kadın sonradan fark eder ama sevmiştir ya da her hatasına karşı sevgisini seçmiştir. Benim sevdiğim kişinin karakteri düzgündü ama olmadı nasip değilmiş.
Hmm anladım. Üni okuyor musunuz?
Hmm peki. Iyi calismalar
Ismin memleketin yasin kaç?
Cevap
4Cevap
Belli bir yaşa kadar ilgilerini çekmiyor, diğer tiplerden canları yanınca da yüzsüzce efendi erkek arıyorlar.
Or=ospular icin agir gelir duzgun karakterli erkekler diger kizlarinsevecegi bir sey
Öylesi kızlardan uzak durmak gerek.
hayır değil
B şıkkı.
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?