Bu ayrımı nasıl yapmalıyız sizce. Kimseye haksızlık etmek istemem ama şimdilerde de korunmak lazım.
Kendisine yapılan ters bir harekete çabuk uzulebilen biri kendisi
Kendisine yapılan ters bir harekete çabuk uzulebilen biri kendisi
Herkesin sessizliğinin altında yatan bir sebep vardır. Bunu sinsilik, sakinlik ya da başka türlü kalıba sokmaya çalışmak bence çok yanlış. Belki dinlemeyi daha çok seviyordur, belki de sosyal anksiyete, depresif kişilik bozukluğu gibi sorunları vardır... Bilemeyiz.
Ama tek bildiğim şey sessiz olanların damarına basmamak. Çünkü içlerinden bi canavar çıkabiliyor onların.
Cevap
3Cevap
Kendine uygun çevre ve ortamı yoktur ondan sesizdir.
Evet ben de öyleyim. Hem de hiç mutlu değilim. Ve beni kötü etkiliyor bu durum beni. Dersanedeyim kpss için. Sınıf geneli kız. Wp grupları var diğer iki erkeği almışlar bana haber bile vermemişler. Bu grupta dersle ilgili haberler falan paylaşılıyor. Etüt zamanları değişiyor sürekli. Ben de bu duruma üzüldüm. Halen daha devam ediyorlar. Deneme sınavı olduk. Kurumda birinci oldum. Ama gene de garipler. Neyle suclaniyorum belli değil. Sordum sana öyle geldi dediler. Mobing mi var ustumde
İkiside olabilir bunuda hesap et
Sakin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?