Aslında ben seni olduğun gibi kabul ederdim de; “Sen Olmamışsın.” sıkıntı orada 🥲 Sen rekabet iste, ben buna bayılırım 𝓢𝓸𝓼𝔂𝓮𝓽𝓲𝓬 ’ten saygılar efenim.. 😌👌
Cesaretimi toplayıp birine açılıyorsam reddedilme ihtimalini de göz önünde bulundururum. Kabul etmek zorunda değil. Sırf kabul görmüyorum diye de hırçınlaşmam çocukça olur. Böyle şeyleri hazmedemiyor değilim. Gerektiğinde bir şeyleri hazmetmeyi öğrenmeli insan.
Buna; "hayır tabi ki si de hiç öyle şeyler yapmam, ben çok olgun ve mantıklı düşünen biriyim, ayy neden hırçınlaşayım kiiie!" , ya da "ben reddedilmem kiiiee taaam mııı!" diyen boş insanlara popişimle gülüyorum. 😬
Red edilince hırçınlaşırım ve o an mantıklı falan düşünemem. Duygularımla davranırım. Zırlarım, uzanamadığım ciğere mundar derim, cingar çıkarırım, kötülerim. Ama tabi ki bunlar insanlıktan çıkmadan olur. İnsanlık boyutunda hırçınlaşıldığı sürece kimseye bir zararı ve sakıncası yok. Tabi kendimize zararı var psikolojik olarak. O ayrı.
Yani demek istediğim ; sonuçta insanız, robot değiliz. Bunlar normal. 🥲
Çirkinleşmediği ve iftira atmadığı sürece, yes. Normal diye kabul edebiliriz. Ama eğer “bu benim duygularıma karşılık vermedi..” diye başlayan cümlenin devamına kendince bi şeyler ekleyip bir de buna inanıyorsa :D büyük sorun
Hayır, durumu kabullenir önüme bakarım. Çoğu kişi sanki kişisel bir hakarete uğramış gibi davranıyor. Hazmedememe, çirkinleştiriyor bir anda. En sevmediğim insan tiplerindendir. Saygı ve anlayış olmak zorunda.
Hayır, hırçınlaşmam. Gayet sakin ve olgunlukla karşılarım. Birisine açılma cesaretini gösteriyorsam, reddedilme ihtimalimi de göz önünde bulunurum. Ve kimse kimseyi sevmek zorunda da değil, zorla sevdiremem kendimi. Benimle bir ömür için bir şans vermiyorsa kendisi bilir der, önüme bakarım. Zaten eğer reddedildiysem her iki taraf da kaybetti demektir. Ben birine açıldıysam onunla mutlu olabileceğimizden, anlaşabileceğimizden %99 emin olmuşum demektir. Yani beni reddediyorsa sadece ben değil, o da kaybetmiş demektir. Kendisi bilir...
O Beğenmediğiniz Arabistan Türkiye den Çok Daha İyidir Emin Olabilirsiniz Şimdi Diyecen Arabistan da Türlü Rezillikler var diye Bu Arabistan için geçerli değil Her ülkede Pislik Şeref yoksunu çok var Irka Göre seçilmez insan Temiz insanlar da insan dışı Pislikler de var Şimdi Arabistan Türkiye kıyaslayım Bunu Biliyoruz Ki Türkiye maalesef sadece laiklik Baskın İslama Rabbimizin emirlerine Göre yönetilmilmiyor Evlenmeden Cinsel ilişkiye girenler orasını burasını açanlar Haram Bu ben demiyorum alemlerin rabbi Allah haram kılıyor Şimdi Müslüman değilsin diyelim ki Müslüman Olman Ölümün için daha hayırlı İmansız giden ebedi ateşte yanacak müslüman günahları kadar yanacak sadece
Hayır, sessizleşirim. Reddedilsem de sevmeye devam ederim, içimden. Belli etmeden, rahatsız etmeden sessizce uzaklaşırım. Bir daha görmek istemesem de sevgim devam eder. Çünkü sevgi, bir alışverişten ziyade karşılıksız duyulan merhametle karışık aşktır. Ondan kolay kolay vazgeçemezsin sevgin gerçekse şayet ☾
Sonuç ta kimse kimseyi beğenmek ya da istemek zorun da değil. Bizde reddediyoruz ve karşı tarafın yerine de koymak gerekiyor kendimizi. Kendine göre haklı sebepleri olabilir, bir şeyim hoşuna gitmemiş olabilir. Seçenek çok bunlar üzüp de kafa yorup, kendi mi üzmek yerine yoluma bakmayı tercih ederim. Empati şart bu tarz olaylar da bunu yapmayınca, birbirinin arkasından konuşanlar deryasına düşüyorsun. Bu da çok can sıkıcı bir olay.
aslında tam tersi Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Gecenin en siyahında Umudun bittiği yerdeyim Köşeyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler içindeyim Köşeyi dönsem ölüm Düz gitsem hayat Gölgeler içindeyim Sen imkansızsın Sensizlik imkansız Aşk imkansız
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Hayır çalışmıyorum bu genelde hazmedemeyen insanlar için geçerli eğer birisinden hayır cevabını duyarsam saygı duyarım tabii ki demekki ona uygun birisi değilmişim karşı taraf böyle düşünüyor ki hayır cevabını vermiş durmam gereken yeri biliyorum yani benim için sorun yok hiçbir zaman böyle bir şey yapmadım
Reddedilme aşamasına getirmem kendimi. Kıyıdan etrafından dolanır ölçer tartar gözlemlerim. Oluru varsa karşı taraftan olsun, kendi başıma adım da atmam.
Hayır hırçınlaşmam. Belki biraz üzülürüm, kırılırım ama karşımdaki insana bunu kesinlikle yansıtmam. Kendi açımdan düşündüğüm zaman da her şey iyi hoş giderken ben bir insanla beraber olmak istemediğimi özenle açıklarken bir anda karşı tarafın bana saldırgınlaşması çok yıpratıcı geliyor bana.
Hayır hiç hırçınlaşmadım ilk reddedilişim de üzüldüm göz yaşı döktüm 2. De aynı şekil 3 de 4 5 de üzülmedim alıştım artık 6. Rede hazırım yani bunun devamı gelir 😔
hayır tabiki insanız red de ediliriz kabul de ediliriz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevinirim halay çekerim vay canına derim işte kızın dibi :D nedenini sorarım :D ve nedenini genelde çok ş... birine benziyorsun. diye alırım teşekkürler :D
Bu saate kadar hiç kabul eden kadin olmadı ki! Hep red edildim. artık midem bulanıyor bazi şeyler yaşadıktan sonra... Bilmem kadın işte der geçiyorsun. Gerçekten ben sizin standart lara Uygun değilim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hic rededilmedim ki bilmiyorum denesek mi ya beni reddedermisiniz