İçimde hep bir korku var, nasıl aşacağım?

Psikiyatri gittim 1 hafta önce bunun için. Devlet Hastanesi'nde. Pek dinlemedi bile. Birkaç test falan yapar sanıyordum teşhis koyabilmesi için. Ama hemen ilaç yazdı bana. 1 ay kullan dedi geçmezse psikolog git dedi. Ama bu bende uzun suredir var. Daha önce de ilaç kullanmıştım 4 sene önce. Pek işe yaramıyor. Son zamanlarda geceleri uyuyamamaya başladım. İçimde hep bir korku var. Sebebini bilmediğim korku. bir şey Düşünmemeye çalışsam bile sebepsiz bu his hep içimde. Dua okuyorum her zaman. Okuduğum an rahatlatıyor ama yine aynı bu devam ediyor. Dışarı çıkmaktan korkuyorum. İşe bile gitmekten korkuyorum artık. İntihardan başka çıkış yolu göremiyorum. Namaz kılmak huzura ermek istiyorum ama o kadar kötü hisler var ki içimde namaza bile odaklanamiyorum önceden kildigimda çok hevesli giderdim. Şimdi normal islerimde sevdiğim şeyler bile bana zevk vermiyor. Hicbirsey hissedemiyorum. Beynim donmuş gibi. Hicbirsey odaklanamiyorum bile. İlacı kullanmaya başladım. Bazen rahatlatır gibi geliyor bazen hiç etkisi olmuyormuş gibi geliyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Herşeyi denedim. Asamiyorum kendimi. 4 senedir aşamıyorum.
İçimde hep bir korku var, nasıl aşacağım?