Öyle çok fazla birini kırıp incitmem. Zaten gönlünü alacaksam birinin bu benim için sevdiğim değer verdiğim birisidir. Diğer kişilerle çok ilgilenmem Bir hata yaptıysam kusura bakma der geçerim. Sevdiğim birini de öyle abartılı şekilde üzüp kırmam. Eğer ufakta olsa incittiysem tabii ki birkaç tatlılık minnoşluk yaparım alırım gönlünü. Ancak çokta abartmamak lazım karşı taraf bunu kullanır.
Herkese hello, (uzun görüş yazmak için kelimeleri uzatma çabaları vol 367891😁😬)
Evet ben becerikli olduğumu düşünüyorum. Tabi bu karşımdakine de bağlı, o buna müsaade ediyorsa alabilirim ancak. Çünkü resmen bir duvar örmüşse ne yapabiliriz ki. Duvar örmez de gönlümü al dercesine beklerse tabi ki de çok iyi bir şekilde alabilirim. Bu konuda kendime güvenim tam.
Çok kez gönül alarak çok üzmeme rağmen eskisi gibi aramız iyi olan insanlar oldu. Bu benim için bir yetenek bence.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bile isteye kimsenin kalbini kırmam. Ama bazen öyle bir ters herşeyin üst üste geldiği zaman oluyor ki o anlık sinirle hiç haketmeyen insanlardan sinirimi çıkartıyorum. Tabi sonradan pişman oluyorum. Hiç bekletmeden geri dönüş yapıyorum. Gönlünü almak için özrümü diliyorum. Telafi etmek için de elimden ne geliyorsa yapıyorum.
Evet bu konuda üstüme yoktur. Değer verdiğim sevdiğim biriyse elimden gelenin fazlası için çabalarım. Özür dilerim, anlamaya çalışırım. Karşımdaki kişide beni seviyor ve değer veriyorsa çabama karşılık verir...
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Yaaağni. Gönül almasını biliriz, hatalı isek. Özrümüzü dileriz. Öyle ota b**ka tavır Trip çekemem, ben gideyim aman bu benim gönlümü alsın diye bekleyenler, daha çok beklerler.
Genelde insanların suyuna giden biriyimdir. Yani aramın soğudu pek kimse olmadı, olduysa da benim değil karşı tarafın fazla alınganlığı, kırılganlığı yüzünden olmuştur. O çeşit insanların da gönlünü alması bir hayli zor olduğu için genelde zamana bırakırım. Gerçi hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum ama hadi bakalım...
Elime yüzüme bulaştırdığım da olur fakat çoğunlukla gönül almasını iyi bilirim. Kendimi affettirme konusunda ağzım iyi laf eder çünkü. Etkileyici konuşurum.
İnsanlari incitmekten genelde hep korkarım ve bu konuda özenli davranırım. Ama bilmeden , istemeden de incittiğim oluyor illa ki. Bu durumda da karşımdaki insanın zaafi olan şeylerle onun gönlünü almaya çalışırım. Mesela bir yaş pasta bir kahve bir kıyafet ne olursa artık.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Sevdiğim ve değer verdiğim insanların gönlünü kolay kolay kırmamaya gayret ederim ben.. Kırdıysam ya da üzdüysem de gönlünü alma konusunda başarılı olurum.. Çünkü ufaktan şeytan tüyü var gibi bende.. Sevimlilik yapar mutlaka yumuşatırım.. Yeter ki mesele halledilemeyecek kadar büyük olmasın.. Keyifli günler..
Herkesin verdiği değere bağlı olarak uğraşması gerektiğini düşünüyorum şu “ben sevgimi gösteremiyorum, hissetiremiyorum” diyenlere de aldanmayın arkadaşlar sevgi saklanabilen bir şey değil istemsizce gösterilir hareketlerle sözlerle aktarılır karşı tarafa..
Genelde benim gönlümü almaları gerekir. Çok nadir birini üzüp de gönül almışlığım vardır. Onlarda da kırgınlıklarının geçirip, yüzlerini gülümsetene dek uğraşırım.