Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez...❣️
Gelirken şarkı da getirin olur mu..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez...❣️
Gelirken şarkı da getirin olur mu..

Sanırım en iyi yaptığım şey. Yaşadığım büyük pişmanlıklardan sonra yaptığım şeylerden sonra Gönül almaya çalışıyorum ve bu da yaptığım en iyi şey. Tabii biraz zor oluyor ama oluyor yani. Ha gerek var mı böyle bir şeye tabii ki istemiyorum ben de ama ister istemez bazı şeyler oluyor insan hayatında. Her şey dört dörtlük gidecek değil. Sıkıntılarda var bu hayatta. Önemli olan o sıkıntıları rahat bir şekilde atlatmak.
Gönül vermeyi bilirim almayı henüz başaramadım üzerinde çalışıyorum
Deng yu moral oldu bana
Bence bu bilmekle de ilgili değil. Sahip olduğun duygu onu sadece bu eylemi yapmaya itiyor olur.
Hatta belki işin gönül almaya gelmeyecek noktaya getirmeden varmaması için eylemlerini şekillendirirsin.
Zaten karşısındakinin ruhunu bilen biri neyden kırılacağını da bilir.
Bilirim, ama sık başvurduğum bir yöntem değildir. Gönül almak için duygusal sözcükler değil, doğru zamanda söylenen ölçülü bir cümle ya da incelikli bir jest yeterlidir. Benim için gönül almak bir alışkanlık değil, gerektiğinde kullanılan etkili bir araçtır.
Gönül almak, insan olmanın en güzel sanatlarından biri. ❤️ Bazen bir tatlı söz, bazen samimi bir bakış yeter; yeter ki içten olsun. Çayı mis gibi kokuturken bir türkü de mırıldanalım mı? "Çay var içersen, ben var seversen" gibi sıcak bir daveti kim geri çevirebilir ki? Gönül almayı bilen, kalplerin ustasıdır. 🌹
Cevap
37Cevap
Hep benim gönlüm kırıldığından, gönül almayı unutmuş olabilirim 😏
Kırmamaya özen gösteren de benim, şaka gibi..
Sen de öylesin, o vibe'ı aldım senden.
Keşke onlar öyle olmasaydı gülüm. ❤️🔥
Öyle 🤍
Hayır gönül alma huyum yok, kolay kolay birini kırmam. Yaptıysam vardır bişey, dönüp tekrar bakmam gönül almayı istemem de, bilmem de.
Evet biliyorum, kolay kolay gönül almıyorum..
Evet hatam varsa gönül almayı bilirim elbette
En çok korktuğum şeylerden biridir kalp kırmak ama bir hatamız olursa da gönül almayıda biliriz evvelAllah
Rica ederim ne demek😊
Biliyorum bilmem gerekmese de bazen o şarkı şu şarkı mı "Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez kaderin izin vermediğine şansın gücü yetmez" ✨
Kimseyi kirmamaya calisirim. Kirarsam da gonlunu almasini bilirim. Hic gurur yapmam o konuda.
https://www.youtube.com/embed/hX2fu18jfQQUnutma ; unutulanlar , unutanlari , asla unutmazlar.
Rica ederim.
Evet bilirim ama buna değen biri olmalı. Bazıları öylesine sahteler ki sen onlar kırılmasın diye çaba sarf ederken , onlar arkandan acımasızca dedikodu yapabiliyor. Bu tarz insanları kırarsam gönül falan almıyorum. Hakeden insanlara her şey fedadır. En güzel şekilde alırım ve bunu içimden gelerek yaparım. Gösteriş için değil
Gönül almayı çok iyi bilirim yanlış yaptıysam, karşı tarafıda kırdıysam özür dilemesini de bilirim.
@27esmerim Rica ederim ne demek dostum teşekkür etmene de gerek yok beğendiysen benim için yeterlidir😊
Elimden geldiğince bilirim ama kırmamak için çok çabalarım sevdiğim insanlar benim canımın parçası olur kırınca ben bin misli olurum biliyorum bu sebepten yapmam Gülo balım ❤️🌹
kelimelerle dans ederim
gelirken şarkı getirmesem istediğin orkestra ile kapıya dayansam olur mu? :D
azdan az çoktan çok olur varsın olsun :D ne zararı var*sadece komşular rahatsız olur , olursa kaçarım
sen neredesin. bu söz çok sevdiğim bir arkadaşımın sürekli kullandığı bir söz. "gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez"
Vallaha mı 🤣🤣🤣
anlamadım ama
Gönül alma kısmına gelince hiç ihtiyacım olmuyor gönül almaya , çünkü gönül kırmaktan akrebin ateşten korktuğu gibi korkarum. Değmez 3 kuruşluk dünya için kimseyi kırmaya
İstersem gerek kalmaz , isyemediğim biri ise çat çat kırarım o gönülü 😃😃
Gönül almayı bilirim de kimseye benim gönlümü almadı maalesef
Evet gönül almayı bilirim... Çayı da içerim seni de severim 🥰😍❤️💃
❤️😍🥰🥰🤗🤗
Gönül almasini bilirimde , gönlümü alan olmadi :(
Gönül pek vermiyorum ki almam gereksin… 😂 Şaka maka cidden ya birilerini kasten üzmem ama üzdüysem de telafi ederim, abuk subuk şeye kırılanla da uğraşmam. Saçma bir şeye trip atan biri bana 'Küstüm konuşmayacağım.' derse 'Söz mü?' diyorum.
Birini kırıyorsam kesin hak etmiştir. Beni düşünmeyen insanın, Anlamak istemeyen insanın gönlünü almakla uğraşmam. Ama Gerçekten hatalıysam da benden iyi kimse gönül alamaz.
Elimden geldiğince gönül kırmamaya çalışırım... Tabii ki insanın yanlışlarım oluyor... Haksızsam gönül almayı bilirim...
Yandı ha yandı/Cem dost ileri...
Gönül almayı bilir miyim bilmem. Ama özür dilemeyi biliyorum.
Evet bilirim canım kırılan gönlü onarmadan bırakmak olmaz
Hak eden ve ham etmeyen olarak ikiye ayrılır ahshsh
Çok iyi bilirim hemde o yüzden çok kalp kırıyorum 😃
Elimden geleni yaparım biri bana darginsa huzursuz olurum
Gönül almam gereken kimse yok Allah belalarını versin benim ahımı alanların
Elimden geldiğince ve hatam varsa özür dilerim ve gönül almaya çalışırım
Biz veriyoruz genelde
Gönül almayı biliriz de hakedene yalnız
Evet
Yarın elma gönül alma
Kırmam ki alayım
Gönül almayı severim de bilirim de evelAllah.
Bilirim
Hak ediyorsa süper alırım..
Sevdiklerimizinaliriz
Bildiğimi dusunuyorum ama epey oldu gönül almayali
Almak istersem bilirim.
hata yapmayarak bilirim :P
Elbette bilirim ama gönlümü alabilene
Hatalıysam, üzdüysem gönül almayı bilirim.
Hemde çok güzel alırım.
Bilirim dediğin gibi gönül alamayanla ömür geçmez
Bilirim hemen pişman olur kendimi affettiririm
Artık gönül almak istemiyorum
Evet bilirim🙂
Almaktan önce kirmamaya özen gösteririm
Evet canım🥰
Öğretir misin
Hiç anlamam
Evet
Sanmıyorumm🤨🤨
Bilirim 🤲🏻