https://youtu.be/T9AIXhMKF3s
and care what people say, I don't care anymore
now I got thicker skin ain't the same ain't got lows 🎧

Bir dönem bayağı sıkıştım nasıl ödemeler yaparım diye kendimi yedim bitirdim kredi mredi bir şekilde çekeyim dedim kredi çıkmadı. Öyle bir iki ay atlatmaya çalıştım tabi katlıyor. Sonra maaaşa zam oldu, bir iki yerden istemediğim halde verdiğim paralar geldi düzene soktum çok şükür. 😃 Benim maddi yönden böyle oldu. Sonra ruhsal yönden nasıl atlatırım diye düşündüğüm bazı olayları akışına bırakarak atlattığımı gördüm. Aman bu dünyanın kahrını ben mi çekicem.
😌🙏
Bu Murphy yasasi sen bir seyin üstüne gitmeyi bıraktığında bıraktığın şeyin gelip seni bulması ya da olması bunu yaparım bazen görmek için uzaklaşmak gerek
Taaam o zaman :D
Uzaklaş mi diyorsun :D
Hahah nayyynn
Seninle hiç mi hiç uğraşmazdim ki annene teyzem teyzem her akşam yemekteyim 🤣🤣
🙆♀️ Tescilli gıcık
Baba için fenerli de olurduk çay getirtirdim sana :D
Çay istemem, kahve içmedim henüz ya :D
Getirtirdim dedim :D senin kahven tuzlu olur içilmez şimdi 🤣🤣
Evet gördüm getirtirdim dediğini bende tamamen bağımsız bir şey söyledim :D çay istemem kahve içmedim henüz dedim
Tasin nerde senin getir yapayım kahve 🤣🤣
Good morning tasıma nazar değdi :D burada paylaşınca bu kadar olur
Eyvahlar olsundu geldiğinde sana çoksel bir tas alacağım :D
😅 sarı lacivert olsundu
Tamam olsundu 😌😌
☺️
Aww eig keşke 10 Euro da versen ne güzel yazmışsın diyip 🤣🤣
Sen bana gönder o parayı EiG verdim burada 🧐
Gelince köfte ekmek alırım uğraştırma şimdi 🥺🥺
He tamam kabul 😄 ucuza kaçmıyorsun dimi?
Bir kilo yemezsen vururum seni
Sen ye bi kilo 😱 ben nasıl yiyeyim oha be
Ben 2 kiloya tek atarım ne var ki 🥱
🤒🤒
Iliski. Herkes cabalar, sorunsuz olsun diye cabalar surekli. Hatta kendinden ödün verir, yipransa kirilsa bile icine atar ve yaralarini sarmaya calisirsin sana zarar veren iliskiyi yurutmeye calisirsin bu aliskanliktan dolayi olabilir. Bazen ise bosluga dusmemek icin o yaralayan iliskiyi surdurursun ama bitecegi varsa biter. Gidecegi varsa gider. Bazen kendini yirtsan bile bir seylerin onune gecemezzsin.
Kesinlikle..
Üstüne düşmediği ne varsa insanın, bu ikili ilişkiler için de geçerli, pişiyor ev ağzına düşüyor deyim yerindeyse🤣 Ama üzerine düştüğü şeyler hep havada kalıyor.
Şaşırtıcı ama gerçek 😌💅
Evet öyle hayat emek sevmiyor sanırım ya da insanlar fazla nankör
Cevap
17Cevap
Canımı çok yakan eski şey.. (anladın sen onu)
İnşallah bir gün döner ben de ona büyük bir zevkle kapıyı gösteririm diye çok bekledim , dua ettim..
Baktım zihnimi yoruyorum, saldım. Toparlandım
Ben akışına bırakınca baktım ki attıkça bumerang gibi geri geliyor 😃
Ne büyük zevkti be.. ulaşmak için her mecrayı deniyor şapşal 😅😂
Ey Aşk sen nelere kadirsin.. 😅😅
Her zaman :D işe yarar
Günaydın schatzi, evet iş konusunda yaşadım bunu ben. Deli gibi aradım taradım ne zaman oluruna bıraktım gül gibi işimi buldum (çok şükür).
Farklı bir konu ise 2 yıldır cabaladığım konuyu ne zaman saldım her şey benim için daha güzel oldu.
Bazen üstüne düşmeyi bırakmak en güzeli. Tüm güzel şeyler o zaman buluyor beni 🙏💞
Günaydın tatlım, en güzel şeyler vazgeçince çabalamayı bırakınca oluşuyor 🌸 dediğin gibi
Kesinlikle schatzi 💞 tüm güzellikler bulsun seni hep 🌼
Seni de schatziiimmm 🖤🖤😔
Cok var, gercekten bir seyi istediginizde kaciyor sizden. Takmayinca da elde ediyorsunuz. Ornek istemissin vereyim. Bundan birkac yıl once izledigim Ingilizce videolari altyazi acikken dahi anlayamıyordum/duyamıyordum kelimeleri. Bakalim bu videoyu anlayabilecek miyim diye videolar acar anlamayinca da sinirlerim bozulurdu. Sonraki yillarda anlamak icin degil de icerigi sebebiyle videolar izlemeye basladim. Belli bir sure sonra anlama/kelime duyma becerimin geliştiğini fark ettim. Gerci o arada telaffuz kurallarina dair okumalarim oluyordu, videolar seyrediyorum ama bir anda olacak bir sey degil ne de olsa. Kendinizi sikmadiginizda, akışına biraktiginizda daha iyi sonuclar alabiliyorsunuz.
Dünkü diyet yorumumu tekrarlıyorum 🙂
Üstünde durmayı bıraktığın an yoluna giriyor her şey.
😅 amaaan bir daha mı geleceğiz dünyaya ya ne diyeti
Google’a sordum :D o neymiş öyle ya, hiç izlemedim hiç duymadım 😅
İzleme balım izleme canım 😃
Üzerinde kontrolümüz olmayan konulara çok odaklanmamalıyız bence. Bu durum insanı çok yıpratır, ilişkide ne kadar kıskanç olursak olalım karşımızda ki insanı kontrol etmeye çalışmak buna örnek olabilir. Buna rağmen geriye kalan şeyler için kontrolümüzü de elimizden bırakmamalıyız, istediğimiz ve olmasını hayal ettiğimiz şeyler için asla vazgeçmemeli ve peşini bırakmamalıyız.
Bir şeylerin üzerine düşmeyi ya da kovalamayı bırakalı çok oldu ama dediğiniz doğru. Bir şeyler yerine olmadık anlar da bile oturabiliyor. Hayat çok değişken bir yapıya sahip;
Bazen bize okyanusken, bazen de akvaryum olabiliyor.
Bazen düz bir araziyken, çok sigar içtiğin halde dik bir yokuş oluyor.
Bazen bir ormanken, yanıyor ve nefessiz kalıyorsun.
Tek sıkıştığım an bataklık kısmı oluyor, çırpındıkça içine çekiyor.
Bir yere kadar mücadele edip sonra akışına bırakmak en güzeli :)
Üstüne düşmeyi bıraktıktan sonra olan şeyin bir anlamı olmaz benim için. Ben uğraşıp çabalarken, heves etmişken olmayan bir şey. Ben bıraktıktan sonra gelse ne gelmese ne olur.😄
Her şey sahnesinde güzel, sahnesi geçen hiç bir şey gelmesin mümkünse.
Evet ne için uğraşmayı bırakırsan o kendiliğinden oluyor insanlar içinde geçerli Peşinden koşmayı bıraktığın an gelip senin oluyor.
İş bulma konusunda umudum kalmamıştı buldum
Özel hayatta artık tek başıma devam ederim diyordum orada da son dakika gelişmeleri oldu çok şükür.
Kilo vereyim biraz diyordum kasmamaya başlayınca kilolar da gidiyor
daha ne olsun
auro ınanırım ne kadar cok dusersen ustune tepıyo , pozıtıf olup salmak lazım su yolunu bulur.
Yalnızca benim insiyatifimde olmayan şeylere karşı tavrımı belirleyip oluruna bırakıyorum. 🤗
bıraktım ama bende kalsın öyle dursun kımıldamadın yerinden 🙂
Çevremde değer verdiğim ne varsa hepsini bıraktım bu sefer onlar değer vermeye başladı
Genelde öyle olur..
Aynen neden ACABA 🤔
olsa da anlami kalmaz ki? ehliyet var araba yok misali. yas 40 olur kadın olsa ne olur misali. sen yalnızken kimse sana gelmezken bir müddet sonra hepsi senin olsa ne olur ki?
Herseyi saldım çayıra mevlam kayıra modunda yim
Pek bi karamsarsın abim 🤷♀️
Bilemiyorum Altan 🤣🤣🤣
🤦♀️😃
Üzerine düşmeyi bırakıp mutlu olmaya başladığımda anladım panik ve kaygının yersiz duygular olduğunu.
O kadar çok ki zaten bunun için hayatı akışına bırakmak gerekir.
vardır, insan ilişkileri mesela
Hayatımı iki dakka başı boş bırakmaya gelmiyor.
Yorum okumaya geldim kardeşim.😃
Hayır çaba vermediğim sürece olmadı hiçbir şey
Ben hep kaçıyorum hep kovalanıyorum çok güzel
Okdr cokki
Akista kal
O kadar çok ki :> :>
hayattan bıktık zaten :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?