Güncellemeler
+1 yıl
Ben de mükemmel değilim ama psikolojimi onlar mahvetti. Gereksiz hassasım her şeyi takarım. Keşke daha geniş olsaydım
Ya benim maalesef çok zor bir annem var. Babam da zorluk konusunda ondan çok eksik sayılmasa da annem daha beter.
Her neyse mesela annemin ağzından çıkanı kulağı duymaz genellikle ve ben de aşırı takıntılıyımdır maalesef. Moralim bozulursa falan bunu çok dert edinirim. Ders çalısamam falan. Ya özetle cidden tahammül seviyem çok yerlerde. Mesela su an bir umut beni sakinleştirecek birkac cümleniz vardır diye buradayim. O derece sinirliyim ve çaresizim.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Annene, onun evladı olarak yıprandığını söyle. Bir gün buna pişman olacağını ama yanında bulamayacağını veya belki de fırsatı olmayacağını hatırlat. Ona değer verdiğini ve söylediği sözlerin kafandan çıkmadığını söyle. Bunun da hayatında sorunlar yarattığından bahset. Böyle yaparak aileden uzaklaştığından bahset. Bahset de bahset. Yanı her şeyin başı iletişim. Konuşun. İçinize atmayın kimse iç sesinizi duyamaz.
Tabi bu durumda eğer gerçekten annen hatalıysa
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?