Kırgınlıkların çabuk geçer mi, yoksa kolay kolay atlatamaz mısın?
32
27
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Kız Görüşü
Cailleach | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Geçmiyor geçmesine izin vermiyorlar. Sen en savunmasız halini teslim ediyorsun, teslim alan düşman çıkıyor. Sonra neden güvenmiyorsun derler bir de😏 Neden paranoyaksın derler. Nasıl olmayalım...
2|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
gecekusum3434 | Kişilik & Karakter konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kimseye kırgın değilim demekki herkesle eskisi gibi mesafeyi korumak gerekiyormuş
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 17b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
insan kırılır.. üzülür. ama kırıldığı kişi değer verdiği ise onu tamir etmesine izin vermelidir eğer izin vermiyorsa.. birazda sorun kendisinde olabilir.. ufak kırgınlıkları tamir etmeye izin vermeyen belki de kendisini yalnızlığa itiyor olabilir
_ViViR- | Kişilik & Karakter konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Malesef geçmiyor. Ne kadar her şey yolunda gibi gözüksede insanın aklına takılanlar hep sol yanı acıtıyor.
1|0
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Sevdiğim birine kırgınlığım var ise kolay kolay geçmez çünkü insan en çok sevdiğine kırılır.
1|0
0|0
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Geçer fazla sürmez.
1|0
0|0
na-noow2 | Kişilik & Karakter konusunda 336 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
kolay kolay küsen birisi değilimdir bazı arkadaşlarım vardır kavga edelim dövüşelim 5 dk sonra bir araya gelelim sohbet muhabbet çay kahvemizi eder normal arkadaş moduna geçeriz ama kızdıysam ortalığı birbirine katarım isterse en değer verdiğim kişi olsun beni o kişiyle barıştıramaz Eski kız arkadaşım 4 yıl sevgili olduk ayrıldık ve 2. şansı vermedim tek bir hatası oldu 4 yılda 6 ya da 7 yıldır da hiç görüşmedik daha doğrusu ben ayrıldıktan sonra şehir değiştirdim kızın bulunduğu şehire 6 senedir felan hiç gitmiyorum numaramı da değiştirdim
1|0
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Beni kıran kişiyi uyarırım. Beni kırmaya çalışıyorsun ama ben kırılmak için karşında beklemem diyorum. Devam ederse beni bulamaz. Bu sebeple kıracağıma veya kırılacağıma inanırsam bir süre o kişiyle arama mesafe koyarım. Geçen sürede hala ben onun içine veya o benim için değerli ise dostluk yeniden kurulabilir. Kırıldı isem en fazla yarım saatte o kişiyi, kırıldığım şeyi ve kırıklarımı unuturum.
1|0
0|0
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kimin kırdığına göre değişir, benim için çok bir değeri olmayan normal biri kırmışsa eğer çokta umrumda olmayacağı için kırgınlığım çok uzun sürmeden geçer muhtemelen. Ancak değer verdiğim bir kişi tarafından kırıldıysam hemen atlatamayabilirim.
Kırgınlığıma sebep olan kişinin bana olan hâl ve hareketleri kolayca unutmamı sağlar. Eğer zerre çaba göremiyorsam ve umursamıyorsa beni baya zaman alabilir atlatmam.
1|0
0|0
EmreJuan | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Merhaba,
Arkama baktığımda çok kırıldığımı görüyorum, diyorum ki kimseye izin vermicem beni kırması için ama ne yazık ki ummadık yerden kırılıyoruz yine..
En İyi Kız Görüşü