Kişilik & Karakter Kırgınlığınız çabuk geçer mi? _Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru Kırgınlığınız çabuk geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Konuya göre hataya göre değişir. 0 0 Yorumla
sPoRtMeNm Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Benim beni engelleyen insanla insanlarla ne işim olur 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Hayır geçmiyor zaten geçsin diye çabalayan insan sayısı çok az. 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet özür dilenmese bile uzatmayayım, hadise ters düşmeyeyim diyerek adım atıyorum 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hataya göre değişir ama genel olarak evet çabuk geçer. Küs kalamam zaten. 0 0 Yorumla
ᏦuᏒᎪᏞsıᏃ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ne olduğu önemli ufak şeyler büyütülmez 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Geçer ennnnnnn nefrettt ettiğim huyuummmm 😤 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Ben kırılmam silerim. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayir ya 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Geçmez. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. geçmez 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçmez 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. geçiyor, 0 0 Yorumla
Alikemal2779 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Kişiye göre değişir 0 1 Yorumla Alikemal2779 +1 yıl Hala geçmedi mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Konuya göre hataya göre değişir.
Benim beni engelleyen insanla insanlarla ne işim olur
Hayır geçmiyor zaten geçsin diye çabalayan insan sayısı çok az.
Evet özür dilenmese bile uzatmayayım, hadise ters düşmeyeyim diyerek adım atıyorum
Hataya göre değişir ama genel olarak evet çabuk geçer. Küs kalamam zaten.
Duruma göre yapılan şeye göre degisir
Ne olduğu önemli ufak şeyler büyütülmez
Konuya ve kişiye bağlı
Kişiye ve duruma bağlı.
Sarılsaydı geçerdi. 🥲
Geçer ennnnnnn nefrettt ettiğim huyuummmm 😤
Duruma göre değişir
Gezmez bir kere o kişiyi * lazım
Ben kırılmam silerim.
Hayir ya
Geçmez.
geçmez