Biri beni diyelim ki çok üzdü dalga geçti annemin babamın dış görünüşüyle dalga geçti beni rezil etti tabi benimde hatam oldu ama en çok karşı taraf canımı yaktı insan içine cikamicak duruma düştüm diyelimki utandım her gün utandım kendimden bu noktaya geldim her gece ağladım bu kişi benim ahımı alır mı ve nasıl
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alır karşılıklı ah alırsınız. İkinizde birbirinize eziyet etmişsiniz. Ah almakta kötü etmekte. En güzeli Hasbi Allahu veli vel vekil demek
Ben bişey yapmadım ki onu utandıran ben değilim ki
Hatam oldu diyon. Belki herseyi senin hatandan ötürü soylemistir. Sen sebep olmusundur. Ki aile ile dalga geçmek ergen bir abdal isi
Ben sadece onu uyardım ilk o kötü davrandı bana ayrıca ailemle dalga geçen o ben değil
Onu anladim zaten o dalga geciyor. Sen degil. Sen hatam diyince. Sana o yüzden suçlu olabilirsin dedim. Hem o başlattı hem o dalga gecti ise. Hasbin Allahu veli velvekil de gec. Allah'ı vekil birak yerine. O cezasini verir. Hem hayatini normal yasa. Çünkü kimsenin ailesi dalga olunmaz. Bu seyler ergenliktir. Veletler sacmalar. Senin zoruna gidip uzulecegin gram bir sey yok
Aslında durum özetle şöyle kendisi evli ve eşi hamile çocuğu olcak
Hocam olur kendisi ama benim canımı çok yaktı dalga geçti ailemle benle uğraştı yani utandırdı rezil etti okula yaydı beni flan bana bi kere derste bacağını açarak yüzüme bakarak bi saat boyunca dersi öyle anlatti bide beni iyice süzdü bende ona fake hesaptan sapık diye mesaj attım oda ben olduğumu anlamış bana ders verdi benim canımı çok yaktı sence ahımı alır mı alırsa nolur ki
Ha bildigin seni becermek istemis. Tamam alır ahida. Olay şu ailenle nasıl dalga. ? Ve seni becerme arzusu nasil gelmis ona? Eminmisin bunu sen tahrik etmedigine
Eminim ben Hicbisey yapmadım sadece dersi dinliyordum üstümde yarı omuzum açık bluz altimda pantolon vardı ama sınıftaki kızlar da öyleydi yani bi tek öyle olan ben değildim bide benim babamla dalga geçti babam kel benim oda babamın kelligiyle dalga geçti bide o da baba olcak
Sonra bende ona fake hesaptan sen sapiksin mesaji atinca bu bana yaziyo aşık bana diye okula yaydı beni arkadaşlarım hepsi benle dalga geçti ben okula 1 dönem boyunca gidemedim o hocanın yüzünden bana hayatımın en büyük dersini verdi oda kendiside zaten sosyak medyadan yazdı yani storiye atmış sana hayatının büyük dersini verdim diye
Bu mu dermis. ? Sen kac yasinda bir ergensin. ? . Yaz senin gibi ruh hali bozuk bir manyagi ogretmenlikten attirim. Babamla kel diye dalga geciyorsun beni gozlerinle taciz edip. cinsel organinla oynuyorsun. Sen sustum diye bukunu cikardin. Seni anana geri sokarim aklini basina denk al. Yaz. sosyal medyada cevap olacak. Arkaslarinida onun bunun çocukları. Bir sapik var ve siz aptal gibi konusup guluyorsunuz. Hepiniz def olun. Beyinsiz kopekler yazip. gorsunler. sonra anlin ak basin dik. devam et. Ki ailen seni okula nasil gondermesi babanin nasil haberi olmadi. Nasil izin vermi kafada deli sorular. Ovvv yorucu
Ben bu durumu babama söylemedim sadece ablam biliyo hocaya mesaj attım zaten ama fake hesaptan heo küfür yazdım oda benim olduğumu anlamış zaten
Sonra ben ona kendi hesabımdan istek attım amacım isteğimi kabul edip storyide ona küfür yazmak olucakti oda storyime bakicakti ama bı baktım beni engellemiş çünkü yaptığı bokluğu ve benim ona küfür yazdığımı biliyo
Bi keresinde de şöyle bişey oldu hoca şey demişti ben kışın Uludağ'a gidiyorum demişti ben de bikeresinde bı arkadaşımla sohbet ederken watsapdan bende Uludağ'a gidiyorum demiştim kışı daha çok seviyorum demiştim yazı sevmiyorum terliyoruz sürekli duş alıyoruz diye sevmiyorum yazmıştım arkadaşımda ne alakaysa konu bı yerde çıktı okulda laf çıkmış ben o hocayla Uludağ'a tesadüf karsilaşmışım Uludağ'a gitmişim güya yatmışım (sev*şmişim) duş aliyomuşum hocayla birlikte flan bunu arkadaşım yazdıklarımdan bu anlamı çıkarmış buda bütün sınıfa yayılmış flan hocanın kulağına kadar gitmiş yani güya ben öyle yazmışım hocanın haberi yok sonra herkes bana bakıp kocam kocam diyo gülüyodu flan ben utancimdan okula derslere sınavlara gidemedim ailemede okul uzaktan ders işliyor dedim sonra tabi yalanım çıktı ailemde kızdı bana neyse sonra diceğim şey şu ben hocanın yanına gittim bu durumusoyledim ama şöyle söyledim hocam bana ödev verin ve sınava giremedim o arkadaşlar yüzünden diye hoca benim utandigimi arkadaşlarımın bana bakıp altan Altan alay etmelerini bildiği halde bana çaktırmadı Hicbisey demedi ödev veremem sınava gelcen dedi bide şunu dedi ben hocanın yanından ayrılırken arkamdan şunu dedi "yaptığının arkasında dur ozaman" dedi duydum yani bu şu demek oluyo hocamın kendisiyle yatmak cümlesini ben kurmuşum ya bunun arkasında durcakmışım yani onunda hoşuna gitti heralde pislik herif öyle işte
Zaten instasina baktığımda belki biliyorsundur ınstagramda amg diye bı sayfa var o sayfada çıplak kız resimleri var hoca o sayfayı takip ediyo üstelik evli pislik herif
Sonra şunu farkettim meğersem arkadaşlarımın bana böyle alttan alttan laf sokmaları alay etmeleri flan meğersem hoca onlarla iletişim halindeymis nasıl anladın dersen şöyle
Ben hocanın yanına gitmeden önce arkadaşlarım sınıfta benden uzak oturuyodu bana bakıp gülüyodu flan ne zaman ben hocanın yanına gidip " hocam o arkadaşlar yüzünden ben dersi anliyamadim seneye de sizin dersinize girmek istemiyorum o arkadaşlar yüzünden" dedim sonra sınıfa geldim bı baktım bu arkadaşlar sınıfta bana yakın oturuyorlar bana iyi davranıyorlardı şok oldum ama bende hiç çaktırmadım o kadar şok oldum ki sanki ben hocanın yanına gidip geldikten sonra hoca bunlara telefondan mesaj atmış kıza iyi davranın diye oyuzden iyi davranmaya başladılar yoksa bu tesadüf olamaz yani neden arkadaşlarım bana ben hocanın yanına gidene kadar çok kötü davranirken neden hocanın yanına gidip geldikten sonra bu anda iyi davranmaya çalışsınlar ki gökten iyilik meleği inmiş olamaz heralde oyuzden hoca onlarla iletişim haldeydi ve belkide benim bu kadar üstüme gelmelerinide hoca istedi işte bu kadar kötü biri benden ne istedi bilmiyorum benim canımı çok yaktı ve kendiside biliyor okula gelemedimi ve bunuda bilerek yaptıran da kendisi Oyuzden Instagramdan büyük ders diye yazı yazdı neyse bitti gitti bildiğim tek bişey var o çok kötü biri üstüne üstelik bunları ben yaşadım ama ispatlayamadım yani bana bacaklarını ayırarak beni süzerek bakması bana "yaptığın arkasında dur ozaman" demesi benim canımı çok yaktı ama elimde bı delil olmadığı için ispatlayamadım ama o pislik kendi yaptığının farkındaydı okadar profesyoneldi ki neden o öğrencilere benimle böyle kötü davrandıklarını istedi çünkü kendisi yaptığı belli olmasın diye oyuzden bana "yaptığın arkasında dur ozaman* dedi neyse bitti gitti bildiğim tek şey o çok kötü biri ve uzak duruyorum
Aynen çok uzun ve saçma bir şey yaşadığın bitti gitti. Artık çocukta değilsin. Hakkında her şey daha hayırlı olur umarım
Umarım. Teşekkürler yorumlarınız için.
Hayırlısi olsun rica ederim
Tabii ki alır. Öyle bir şey yaptıysa o onun ayıbı. Kendini yetiştiremeyen kişilerden uzak dur canım.
Uzak duruyorum zaten
Peki nasıl alır peki
Bide kendisi evli ve eşi hamile çocuğu olcak
Hocam olur kendisi ama benim canımı çok yaktı dalga geçti ailemle benle uğraştı yani utandırdı rezil etti okula yaydı beni flan sence ahımı alır mı alırsa nolur ki
Son çare kesmek olur Allah kimseyide o duruma getirmesin
Kesmek derken
Dan dan düştü
Anlamadım ne dan dan ı ne düşmesi
Ahhh almayin be