Eleştiririm elbette bu kendimi geliştirmemi sağlar. Eleştirilere açığım tabi eleştiri doğruysa eğer. Doğru değilse elbette karşılık veririm ya da umursamam.
Evet, özeleştiri yaparım. İnsanların da eleştirilerine açığımdır fakat bir yönüm aynı kişi tarafından defalarca kez eleştiriliyorsa bu resmen hedef almaktır. Görülen bir kusur, eksiklik tek bir kez dile getirilir. Fazlası rahatsız edici bir hâl alır. Ayrıca eleştirinin dozunu da kaçırmamak gerekiyor. Eleştireyim derken dilinin hakarete kadar uzanması yanlış olur.
Ben kendimi eleştiririm ve hatta bazen yerden yere vururum. Bazı insanlar var hayatımda mesela onlardan da eleştiri almak, fikirlerini öğrenmek hoşuma gider. Bu sebeple kendimi açık bi şekilde ifade ederim. Mesele kimin beni ne açıdan eleştirdiği çünkü.
herkes benim için sıradan insanlar beni eleştiremez açık değilim eleştiriye kendimde birisini kolay kolay eleştirmem, herkes beni eleştirmeden önce dönsün kendi kıçında ki b*ka baksın bence..!
Beni eleştiren kişi benden aklı başında bir insansa eleştirisini dikkate alırım, belki de bir kötü huyumu duzeltmemi sağlar. Ama lüzumsuz insanların eleştirilerine gereken cevabı veririm.