Ben başlıyorum.
Çabuk heyecanlanıp alakasız yerlerde gülüyorum. Sevmediğim insanların aldığı nefes dahi batıyor ve gülmeden edemiyorum 🙈

Senin kendinde eleştirmen gereken nokta nedir?
Duygusallığı da atlamayayım
Ben başlıyorum.
Çabuk heyecanlanıp alakasız yerlerde gülüyorum. Sevmediğim insanların aldığı nefes dahi batıyor ve gülmeden edemiyorum 🙈

Senin kendinde eleştirmen gereken nokta nedir?
Duygusallığı da atlamayayım
Fazla hassas bir kalbim var. Birisi yanımda ağladığı zaman direkt gözlerim dolar ve ağlarım. Bu hassaslık yüzünden bazen tabi ki bazıları kırılmadık yer bırakmıyor. Onun dışında sözüm sözdür.
🥺🫂
Her zaman.
Kendi kendime soru sorarım.
Kimi zaman ablamla dertlesirim.
Beni çok sağlam eleştiren biri olduğu için bakış acisina güvenirim.
Çoğu kez olumsuz cevap veririr.
Çifte standartlı davranmaz dogrucudur benim gibi.
Gerçek ve doğru her zaman tektir.
MaaşAllah kardeşliğiniz, dostluğunuz daim olsun
🙏🙏
Haha bebik yaa. Çok çabuk öfkeleniyorum, kin tutmam ama biri hayatımda bittiyse yoldan gecen insandan farkı yok. Tanımadığım insanların dahi lafına kırılabiliyorum sürekli gözüm dolu ağlamaya yer arıyorum 🥲
🥺 parça ponçik kalbin de ondan çiçekim
Yapıştırıyorum ama tutmuyor galibaaa
yapıştırıcı değil sabır tamamlar minnoşum zamanla değil namazla düzeleceğiz inşAllah 🫂
İnşallah kuzum 🌺
Her yastığa başımı koyduğumda, nefis muhasebesi yapıyorum kuzum. Çok sert eleştiriyorum kendimi.
İnsanlar yorsa da, ben kendimi daha çok yoruyorum.
Allah affetsin.
Böyle böyle dökülecek hatalarımız, kusurlarımız 🍃 İzin vermesen artık seni yormalarına 🥺
Teşekkür ederim canım 🌺
Rica ederiim 🍃
Cevap
4Cevap
Çok nadir. Kendime sıra gelmiyor. :S
Diğerlerini eleştirmeye gerek yok bence ya dinleyen bile yok ki
Onları ipleyen kim? Benim dünyamda diğerleri diye bir topluluk yok dhsah
uuu havalıı hkbvjg darısı başıma
🙏 ağğmiiin ammmiin dhsja
Yeni yeni azalttım mükemmeliyetçilik
Konfor alanından çıkma
özeleştiri
Kimseyi hiçbir şartta suçlamama
bunlara çok dikkat ettim belki de bir tık fazla
Nasıl azalttınız?
Farkındalıkla
Ya kendini geliştirmek açısından güzel şeyler bunlar
Ama gerçekte şu mükemmel olmak diye bir şey yok
Mükemmel olmak çok da güzel bir şey değil tam tersi
Güzel olan sıradanlık🌱
Bazen konfor alanında beklemek bazen suçluyu suçlu olarak kabul etmek, sıradan hareket etmek önemli
Zaten zor olan da bu, sıradan olandaki derinliği fark etmek. Farklı olan her göz seçer, teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Mutluluk getirende o 🌱
Bugün kendimi eleştirdim en son. Haklıydım da, o da kabul etti. Dobarlan, bıragma gendini dedi.
Gece yatağa girip başımı yastığa koyduğumda günün kritiğini yaparken öz eleştiri yapmayı da eksik etmem..
Sinirlendigimde ateş saçıyorum önümdeki kişi kim olursa olsun düşmanımmış gibi geliyor eger benimle zıtlaşıp inadima giderse. Yapma dedigim şeyi yaparsa vs.
Ailenden olsa bile mi
Annem disinda herkes
Bunu törpülemeye çalıştın mı hiç bide annen nasıl istisna oldu?
Cunku annem beni gercekten seviyor bilerek kırmaz pisman olur kırarsa da. Diger insanlarda oluyor genelde suc. Kendimi cok elestirdim hakli ben oldum hep jdjsbfbd
jhkhb ne güzel ya en azından anneni çok iyi biliyorsun inşAllah hepimiz hatalarımızı tez vakitte fark ederiz -en başta ben eheheh-
Tabi varsa💅🏻😂
vjbhv
Bazen kendime o kadar acimasiz oluyorum ki.. toparlanmam aylar hatta yillar aliyor.. Bugun de oyle bir gundu.
🥺
Ben biraz safım galiba. Ama o devri kapattım. Hadsizliğe yer kalmadı. Bezdum.
Masumiyetin kalan nadide temsilcilerindensin diyelim 🍃🥹
Yok kuzum geçti artık. Ben de değilmişim, hiç kimse gibi.
İnsanlardan bıktım yeminle🤦🏻♀️
Deme öyle yahu 🥺 Yoruyorlar insanı haklısın
Her zaman olmasa da arada bir bunu yaparım
Evet.
Sürekli
Çok..
Eleştirilecek yanım yok ki
Bu bile eleştirilmeye değer olduğunuzun kanıtı aslında, kibir en büyük günahlardan diye biliyorum.
Kendini beğenmek, kibrin tanımı olmuyor mu? Kendimizi dışarıdan göremeyiz ve bu yüzden eleştiremeyebiliriz. Ama "eleştirilecek yanım yok" demek bir nevi ""mükemmelim" demek değil midir?
Ben katılmıyorum buna. Neden diyeceksiniz. Beni benden başka daha iyi tanıyan birisi varmıdır? Yok.
O yüzden artılarımı da eksilerimi de benden daha iyi bilebilecek insan yok. Tartıyorum sağa koyuyorum yok sola koyuyorum yok o yüzden de eleştirilecek yanım yok diyorum. Bu mükkemleim demek ise nesi kibir olabilir ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?