Seninkileri görünce pek korkuya girmez gibi geldi ama benimde bir korkumsu şeyim var. Benden önce evdeki herkesin uyumasından korkuyorum. Sanki ölmüşler de bir başıma kalmışım gibi hissediyorum çünkü.
Bir de insansılardan korkuyorum. Her türlü insan var ama insan gibi görünmesine rağmen insani hiçbir şey taşımayanlar da var. Benim korkum onlara ☾
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Palyaçolardan bende korkarım küçüklükten beri. Birde nedense tek yumurta ikizlerden korkuyorum. Korkmak değilde böyle iki tane aynı insan bana çok ne bileyim tuhaf geliyor. Karanlık felan
Karada ölmekten korkuyorum.. Mümkünse gömmesinler toprak altına yatma fikri beni geriyor.. He ölünce çok umrumda mı diyeceksin ama umrumda hayatımda ki herkese vasiyetim eğer karada ölürsem bir şekilde denize atın tek arzu ve istegim bu :)
Yürüyen merdivenlerden çekinirim biraz. Küçükken ayakkabımın bağcığı o merdivenlerin arasına takılmıştı. Bazen hâlâ o merdiven beni içine çekecekmiş gibi hissederim.😄
Bir ara Deniz akrebi sokmuştu ayağımı bıçak sokmuştum ayağıma kanatmıştım doktor naptın sen dedi dedim onu öldürdüm :D asdasfas korku sayılır mı bılmıyorum. Denizden korkuyorum ama