Gece uyurken yerde duran bebek oyuncak 😂 Bir ara ışık açıkken binlerce kez baktım ama karanlıkta bakınca içime bi korku düştü kalktım ışığı açtım oyuncak bebeği aldım elime attım kenara korkumu yendim O kadar berbat bir şey ki piskolojimi bozdu
Evet, denizde derinlere açılıp yüzerim. Gece vakti bile yüzmüşlüğüm var ama genişliği üç, beş metre gibi küçük bir su birikintisinden korkarım ve yaklaşamam. Durgun olan kanal sularından, sulama havuzlarından ürperiyorum.
Şu kadın hep mi güzel olur ya.. Bana göre tuhaf ddğil ama karanlıktan fazla sessiz ortamdan çiyandan bazen köpeklerden ve hatta kedilerden fıldır fıldır gözlü insanlardan, ve koyu renk denizden korkuyorum.
Belki de hatırlamadığınız bir travma vardır bilinç altınızda. Belki bir korku filmi bile olabilir. Bende de suda boğulma korkusu var. Kafam su dökülse zıplarım.
Ben herşeyden korkuyorum geçen dogalgazci geldi kontrole ondan bile korktum bütün insamlarfan herşeyden korkuyorum hatta bazen bişey sipariş veriyorum içine zehir koyarlar mi acaba diye bile geçiyor aklımdan yani ne yapcam bilmiyorum
Gece uyurken ayağım örtü dışına çıkarsa sanki ayağımdan birisi tutacakmış gibi hissediyorum korku oluyor bende 😄bunu bir aşamadım küçüklükten beri nerden geldi bu korku onu da bilmiyorum 😶🌫️😄