https://youtu.be/FoW9Q0I-3aM
Hepsinde ayrı bir tat, hepsinde ayrı şefkat
Öyle birisi var ki, imdat Allahmm imdat 💃💃

Beni kazanmak zor ama kaybetmek çok kolaydır.
Herkes gibi benim de kırmızı çizgilerim var. Onları geçtiği an ve bir de bunu bile bile yapıyorsa kaybeder. Karşılıklı saygı önemli. Ben nasıl ona karşı hassas davranıyorsam aynısı da ondan beklerim. Olmuyorsa kuru kalabalık sevmem, gitsin.
Daha iyi bir hayat yaşayacağını sanmıştı ama güvendiği dağlara kar yağdı. O sanıyordu ki her şeyi çok iyi planlamıştı ama o hesap tutmamıştı.
Ta ki ben olayları içten içe öğrenene kadar. Ama işin sonunda elindekinden doldu. Ne bir yuvası kaldı ne bir elini tutan nede o güvendiği insanlar yanında oldu.
Allah'ın adaleti güzel değil mi? Sen farkında olmasan da birileri haksız yere bir plan yapıyor ve o planı Allah bozuyor. O kişiye yâr olmuyor.
Ben pek fazla bir şey yapmasam da o kendi kendine gitmiş oldu.
Bu tarz insanlar benim gibi bir dostu keybetmiştir, gözü karalığı kaybetmiştir, merhametimi kaybetmiştir, desteğimi kaybetmiştir. İnsanlığı bile kaybetmiş olabilir.😄
Şaka bir yana mikemmel bir insan olmasam da, bence çok şey kaybeder.
Şimdi sen öyle misin, değil misin 💁♀️ “Şaka bi yana” yazınca “şaka” olan kısma düşüyor 😅
Kimse mükemmel değildir.😄 Onu bizi kaybedenler bilir. 😄
Ha onlara sor diyorsun :D olur..
Teşekkürler
Ricalar ✌️
Pozitif enerjimi, sıcak gülüşümü, sıcacık kalbimi ve iyi niyetimi..
bunun kazığını yemişliğim çoktur
Bebeğim soru şu; onlar seni ne yapmıştır da kaybetmiştir :D
Günaydın canım rica ederim 🌸
Cevap
61Cevap
Böyle uzar gider bu liste.
🖤
❣️
Ya büyük bir hata yapmışlardır ya da beni çok bunaltmışlardır. Bir insan başka türlü kaybetmez. Kolay insan harcayan birisi değilimdir.
Ben kötü davranmış olabilirim. 😃
Öz eleştiri yapmak ne güzel.
Herkes için geçerli değil elbette. Hatalarımız olabiliyor. Önemli olan ders alıp başka hatalar yapmak
Dimi yeni güzel hatalar yapmak hahaha
Allah yazdırmamış benim suçum yok hahah
Sevgim ağır geldiği için olabilir..
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir... Ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir...
Temalı açıklamama başlıyorum.
Ey beni kaybedenler siz ki bu hayatı bencilce yaşayıp, hoyratça savurup size verilen değeri hak etmediğinizi ispat ederek, kendinizi bensizliğin uçurumuna bıraktınız.
Bensiz iyiyseniz ben zaten çok iyiyim ama dönüp attığınız mesajlar da sizi bende daha eksiye düşürüyor. Bir daha aramam diyip arayanlar, merak etmem diyip edenler.
Hani nerede o eski sadakatler.
Siz bir ağaçı kestiniz, aldığınız nefesden mahrum kalırcasına
Ben kök olarak kaldım, dökülen yapraklarınızı toplarcasına.
genelde benden dolayı oluyor. kendimi övmek ya da yermek gibi olmasın ama gelişime değişime fazla açık bir insanım bu nedenle tahammülümün raf ömrü çabuk tükeniyor. eskiden katlanabildiğim davranışlara katlanamamaya başlıyorum. sorun kimsede değil bende hasjagdas kendim bile değişime ayak uyduramadığımda sinirlerim bozuluyor. halbuki geçimsiz biri de değilim ama böyleyim işte.
Merhabalar. Benim verdiğim değeri bana göstermediler ve beni hep dışladılar. En zor günümde hiç bana destek olmadılar oysa ki ben hep olmuştum. O yüzden hepsi benim gibi iyi ve düşünceli bir dostu hatta bir insanı kaybettiler. Hiç üzülmüyorum hatta tam tersi memnunum bu durumdan. Çünkü ben değil onlar kaybetti.
Duracağı yeri bilmiyordur.
Yapmaması gereken şeyleri şaka, eğlence adı altında yapıyordur.
Benim görüşlerime değer vermiyordur. Beni artık sevmiyordur, benimle ilgilenmiyordur. Falan filan Şekil Hanımcım.
Hemen anladım hemen, son yazdığın cümleyi okumadan :D
Nasıl anladım nasılll :D
Ne bileyim yazı şeklinden şöyle ki; görüşlerime değer vermiyordur falan okuyunca dedim bu kesin Emir
Hahah yok daha neler 🤣 sen beni çözmüşsün aga. 🙊
Tabii ki de Şekil hanımcım yazıyor bi de :D
Ya ordan nenemde bulur 🤣 önemli olan o şekilde bulmak. Az önce bulamadın mesela 🤣
Yanılıyorsun :D buldum
yooo hiçte bilem :D
Sıkılmış olabilirim🙄😒😂😂
Yok tamam şaka sjsjs
Üzerimde hakimiyet kurmaya çalışan emir kipi ile konuşanlar, beni ben izin vermeden eleştirenler kaybederler öhhöömm dndnd
“üzerimde hakimiyet kurmaya çalışanlar..” aynen bu kesinlikle hayatından o insanı çıkarma sebebi. 😌
HEp sorun bendeydi yaaaaaaa
Onlar kuzuydu kuzu
Aldatan ben
şiddete başvuran ben
milletle yediği haltları saklayan ortaya çıkınca inkar eden ben.. neymişim ben soso ahahahah
Amaaan :D onlar ne kaybettiğini bilmiyor. Millet sütten çıkmış ak kaşık sanıyor kendini o kaşığın üstündeki süt akınca ardında pislik barındırıyor 😂
Ben onlarsız olmayı tercih ettim ve bu kararlardan aşırı memnunum
Onlar beni kaybetmedi ben Allahın sevgili kuluymuşym kurtuldum
Süper bi bakış açısı 💁♀️ daha ne olsun..
Asi ve isyankar şarkıcı Bob Marley’in benim çok sevdiğim bir özdeyişi var giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...
Tamam abim :D ne yamuğu olmuştur da seni kaybetmiştir 😅
Bob Allah için bi yamuk yapmadı bana 🤣🤣🤣
😃
Damarıma basmıştır, hatasına sürekli devam etmiştir. Beni umursamamistır filan.
Aldattı p*ç.
Giden o olduğu için bana fark etmiyor
Hadi ya..
Seni aldatmadım kafan mı güzel herşeyi yanlış anlıyorsun.
hı geçmiş tamam sfsjd
Kimse kimseyi kaybetmez! Giden başkasını bulur, kalan kendini.
Yaw He He
Tabii ki kaybedersin. Başkasını bulabilirsin de ama kimse kimsenin yerini dolduramaz çünkü
İşte kaç tane sevgili oluyor ama hepsi farklı
Kimse kimseyi kaybetmez arkadaşlar yolun sonunda yine döner dolaşır herkes kendini bulur. Bunu kabullenirseniz hayat daha çekilebilir geliyor bana inanın..
sanırım çok samimiyetten kaybettiler hani bi laf vardır ya kadınla şakanın sonu yataktır erkekle şakanın sonu kavgadır diye benimki de o hesap çok samimi oluyoruz sonra kavga ediyoruz :D
"gitmem , artık susmam" söylenmiştir bu yüzden gitmişimdir ve bazı şeyleri ben yok etmişimdir kendi içimde
Samimiyet dereceme bağlı olarak haddini bilmiyordur. Vefasizdir. Sözleriyle ifade ettiği değeri davranışlarıyla gistermiyodur
Zaten ceptedir diye bir yerleri arşa cıkmıstır azıp kudurmustur durumun öyle olmadığını anlaması için de dönüşü olmayacak sekilde tekmeyi yemiştir
Öyle aman vah kaybettim diyecek bir durum olmaz ben giderim başkası gelir her yönden.
Arkamdan iş çevirmiş bir de üstüne yüzsüzlük yapmıştır
geriye dönük düsünmedim.çıkarmıssam hayatımdan vardır uymadıgı bısı irdelemeye gerek yok bence.
iyi niyetim yüzünden insanlara gereginden fazla deyer verdigim için sanırım
Çünkü hiç bir zaman duygularım onlar için önemli olmamış
aslında ben iyi birisi ve eğlenceliyimdir ama bilmediğim şekilde hepsi bir zaman gidiyor.
Saygısızlık yapmıştır yoksa düşmanımı bile kaybetmek istemem
Üstüme çok geldiklerinden, yalanlarından, şerefsizliklerinden, iki yüzlülüklerinden.
Ihanetten kaybeder beni kaybeden saygisizlliktan kaybeder
Menfaatci olmadığım için! iki yüzlü olmadığım için! Fırıldak olmadığım için!
%95 bencillik ya da sahtekarlıktan yargılayıp cezasının infazına karar vermişimdir.
Hata bende , merhamet ve ilgi sevgiyi fazlasi ile gosterdim
Verdiğim değere layık olamayanlar beni kaybeder net
G e r i z e k a l ı olduğu için 🤓 aklı olsa kaybetmez. Çünkü beni kaybetmek büyük bir kayıp 😜
Yalan söylemiştir. Hoş karşılaşmadığım davranışlarda bulunmuştur. Bende yol vermişimdir.
Beni yorarak, umutlarımı çalarak, bana köstek olarak...
Gitmesine izin vermişizdir gideceğini bile bile devam edip bu açılışa yaşamak istemişimdir
Açık sözlü
yapmacık olmadığım ve yalanı affetmediğim için
Benim ona verdiğim ne varsa kaybetmiştir
Her şeyini.
Onlar ne kaybetti bilmiyorum da ben mal kaybı yaşamışımdır
Bazen aşk ilişkilerinde aldığım kararlar duygusallıktan ziyade “mantık, hesap” ile olursa
Patavatsız kişiler beni kaybeder. Aslında patavatsız demeyelim de art niyetli olanlar beni kaybeder
dürüst değildir, dediklerimi anlayamayacak kadar düşük zekalıdır
Yalan, isteksiz olması, evli çıkması veya sevgilisi olması, sonrası yalan daha çok
Doğru olduğum ve onların yalanlarına kanmadığım için vs. İnsanın bir çizgisi olmalı.
Ben hata yapmıyorum
Banada hata yapmıycaklar
Yani beni kaybediyorsa oda kaybetmiştir
Çünkü ben öyle istemişimdir.
Her şeyi abarttığım için. Gereğinden çok sevdiğim, gereğinden çok önemsediğimden
Kısacası değerimi bilmedikleri için. Vicdanım oldukça rahat şu zamana kadar kimseye bir terbiyesizliğim olmadı.
Şahsen kaybeden bana dürüst olmadığı için ve onun yalanını yakalayarak ortaya sunduğum için kaybetmiştir. Ve beni başka bir kızla sattığı içindir.
Aldatmam asla kopek kadar sadik insanim, emek verirom çalıskan biriyim, karakterim bama göre super zararlı alışkanlıklar yok kahve dışında
Mario'yu bir daha bulamaz :D
Ama neden işte
Ama ne yapmış da, kaybetmiş 💁♀️
Bir önemim yok kimsenin bir önemi yok kimse de bir şey kaybetmez
Korkak oldukları için cesaret lerim yok ki gelip istemeye
Giden gitti biten bitti umursamamak gerek önümüze bakalım biz arkadaşlar kendileri kaybetti😅
Beni kimse kaybetmez ben istedimi hayatimdan çikaririm
değersiz olduğumu hissettirdi işte ozaman duygularim bitti
bi itlik yapmıştır işte
Hiç kazanamadığı için :)
Verdiğim değerin daha fazlasını beklediği için
Sabırsız oldukları için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?