Ben mezara girene kadar kimse beni gerçekten kaybetmiş sayılmaz. Ama ne kadar eskisi gibi olurum geçen zamana, yaşanan hayata bağlı. Özelikle güven konusunda hassasım. Çünkü telafi şansı tanımam. Güvenimi kırıcı bir yönünü gözlediğim kişi benim için kesinlikle bitmiştir artık. Güven bir kez kırıldı mı geriye kazanılan şeylerden değil.
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgisi, dostluğu, arkadaşligi sahte olan, göstermelik yaptığı ucuz fedakarlıklari yalan hile katarak büyük biseymis gibi gözüme sokmaya calisanlar, konuşurken bağlı değerlerin savunucu ve tek örneği gibi bahseden ağzı laska olmuş kişiliği dal tassak bide o haliyele aptal yerine koyma çabaları Pes dedirtiyor. Kazanan onlar olsun ben beni kaybetmeyim de
Sorunlarımı küçümserse kaybeder. O konuda çok hassasım. Ben kimsenin sorununu küçümsemem. O da benimkini küçümsemesin. Herkesin acısı kendine ağır. Elimde olmayan bozuk ruh halimden dolayı beni suçlarsa defolsun gitsin. Çok net.
Kimse boş boş edebiyat yapmasın.Kimse bir şey kaybetmez. giden başkasını bulur, kalan da kendini. Görende burada kileri de hepsi 4&4 luk tipler sanki. güveniniz de sevginizi de. neyse !
Hayatımda en ama en haz etmediğim şeylerden birisi yüzüme gülüp arkamdan iş çevirip dedikodumu yapmak bu 1. 2. Bana karşı bencil olan insanlara tahammülüm 0. 3. İlgisizlik. 4. Verdiğim değeri hiçe sayması.
Bunlar gerçekleşirse dönüp baktığında benim tozumu bulamaz. Haz etmem asla.
Beni kaybeden bir şey kaybetmez. Biri gider biri gelir dünyada yeri dolmayacak insan yoktur. Şimdi kendim tutup başka bir yere koymanın anlamı yok. Kimbilir benden giden belki de daha iyisini bulacak.