Sen bu yalnızlığı yaşayacak ne yaptın, Neden kıyamette bir başınasın, Senki ışıktın ve aydın, karanlığa.. Neden beni bir başıma bıraktın.. Psigaresh
Sizi bırakanlar, kaybetmiş miydi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bırakan kaybetmiş miydi bilemiyorum ama kaybettiği için bırakmış olabilir , ya da bırakmak istemiş olabilir bunların bir önemi yok şimdi. şu anda yanımda olmadığına göre kaybetmesi gerekiyormuş demek ki...
Aynı anda mı bu frekansa geçtik ne yaptık anlamadım. Bir gezegen takla mı atyı, çapraz mı gitti, ötekini solladı mi ne oldu 🤣
O görseli de seçmissin tam oldu jdjdkd
Sorunun cevabını tam bilmiyorum. Çünkü bırakan olmadı. Bırakan olursa da kaybetmiş olmaz herhalde ya kazanacağı başka bir şey olmuş olur. Çünkü bırakma varsa ortada uyuşmayan bir şeyler vardır.
1
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Valla ne bileyim birinin frekansına geçiş yaptim. bu kadar da olmaz derittiriyor bana bazen. bu birinin taşıyacağindan daha fazla gibi hissettiriyor. gezegenler sek sek oynadı galiba. Saka tabiki : )
Yani kabullenemediğim bir şeyler var ve kendim dahi net bilmiyorum bazı şeyleri. Bu durum beni yoruyor bunu anlatmaya çalışıp anlatamama durumu da var. Kısacası bende bilmiyorum.
Bir ara dolaşım da bir söz dolanıyordu, " i lost you but i found me, so i win" bence de her kaybettiğimiz insan da kendimizi bir nebze daha buluyoruz. Umarım onlar da kendilerini bulmuşlardır 🙃