Kendimi seviyorum, kendisi çok kafa dengi ve eğlencelidir 😄 Olumlu ya da olumsuz tüm yönlerimi bilip kendimi onlarla kabul ettim. Sorun yaşamıyoruz hiç.
Kavga ediyorum bazen shshshs Zor bir insanım, kurallarım var. Biraz soğukkanlıyım hatta biraz değil daha çok. kendi kendime konuşunca bunları ölçüyorum bence şu özelliğinden bu kadar olsaydı bu huyundan bu kadar diye Kendimle geçiniyorum çokta ama, zaten neredeyse bütün işleri içimde ki hırslı ben hallediyor. Beni ben yapan olmazsa olmazımdır kendisi. Bazen çok sinirli olunca da kendi kendime konuşuyorum içimde ki ses durduruyor. ama biraz duygusallık olsaydı daha iyi geçinebilirdik
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Pek değil 🤣 yalan söylemeye gerek yok. Bazen kendime sinir oluyorum. "Öyle demeseydin, neden böylesin? Az inat et !" Dediğim oluyor. Ama yine de herşeye rağmen, seviyorum kendimi.
Genellikle sıkıntım yok ve ben inanılmaz pimpirikli biriyken kişisel gelişimle hiçbirşeyi umursamaz oldum inan mutluluk buymuş🙂 İyi saatte olsunlar üzerimden gitmezken çok nadir sıkıntı basıyor ve çabuk geçiyor artık. Gerçekten ilk kez kendimi çok seviyorum ve bunu önceden bilmezdim bile😊
Kavga çıkmasın diye kendimle konuşmuyorum. Konuşursam büyük mevzu çıkar.😄 Şaka bir yana, çevreme ve işime yetişmeye çalışmaktan kendime sıra gelmiyor. Ancak akşam vakitlerinde kısa bir zaman ayırabiliyorum kendime.
Öyle aman aman kendimle geçinemediğim bir huyum yok zaten. Yanlış yaptığımı düşündüğüm zaman kendime kızıyorum düzeltiyorum o kadar.
Bazen kavga etsekte mecburen geçinmek zorundayım birde şu banyoda şarkı söylemeyi bir kesse süper olacak her şarkı söylemeye başladığında sular buz kesiyor soğuk duş almak zorunda kalıyorum 😂
Simetri, düzen takıntım yorucu oluyor kabul ediyorum bu özelliğimi, huyumu.. Alınan eşya yerine konmazsa deliriyor sabrım taşıyor. Daha gamsız, umursamaz biri olmayı çok isterdim gerçekten
Hı hııı 😔😔 Aşmaya çalışıyorum olmuyor, bir kaç kez ikaz ediyorum alınan eşyayı yerine koyun diye, yine aynı olunca saçlarımı yolmak istiyorum , o derece 😅😂😂
Biri beni duygusal anlamda üzerse intikam almak istiyorum, psikopat gibi hissediyorum. bu olmasın umrumda olmadan görmezden geleyim isterdim. cok. asiri fazla duygusalim bu da beni yıpratıyor. aci çekmeye gelmişiz bu dünyaya, benim suçum.
Mukemmeliyetciligim ve kurallarım.. beni dehşet yoruyor.. Her insan dan beklentim ayrı ve yüksek o da yorucu. Ya benim bir ormanda kamp ateşi yapıp ahsap kulubemin önünde günlerce çay içip kafa dinlemem gerek