Kadınlar da gayet iyi taciz edebiliyor her türlü. Gerek sosyal medya da gerek Real hayatta! Erkekler ile yarışır hale geldik bu konuda. Boynuz kulağı geçti mi acaba 🤔
Tacizci etiketi neden bir tek erkeklere vuruluyor? Kadınlar masum mu bu konuda?
Tacizi cinsiyetleştirmek bana göre doğru değil. Erkekler, erkekler... flan sinir bozucu buluyorum böyle diyenleri. Bu daha çok karakterle ilgili bir şey. Olay veya durum farketmiyor, böyle bir şey olduğunda önce cinsiyet değil insanlık ve karakter önde gelir bana göre.
Erkeklere yapışmış bir tabir çünkü. Nedeni de erkeklerin kadınlara oranla daha çok cinselliğe açık olmaları istatistiği sanırım. Erkekler taciz edildiğinde bundan şikayet etmiyor çoğunlukla. Hallerinden memnun oluyorlar. Genelleme yapmıyorum. Sadece fikrim bu yönde.
Ataerkil bir toplum olduğumuz için ilk akla erkeklerin gelmesi normal aslında. Malum bizim toplumda "Erkeğin namusu yoktur. Erkeğin namusu kadındır." algısı var. Tek namus kadında olunca da bu tür yaftalar da erkeklere atılır tabii.
Ama abartın erkeklerin tacizi ve kadınların tacizi aynı sonuçları doğurmaz. Sanki erkekler bu durumdan rahatsız sanarsın onlar hallerinden gayet memnun
@OurangMedan, bu ara da çok üzülmüşe benziyon hala atlatamamışsın psikolojin bozulmuş yoksa bu kadar gülme emojisini atmazdın ve ya gülmzdin, bakın çocuğun psikolojisini bozmuş elleri kırılasacı.
Kadınlarda bu konuda hiç masum değil ama şöyle bir durum var. Erkekler bu işi yüzüne gözüne bulaştırmada usta. Ayrıca kadınlar gibi ekstra dikkatli değil ve ''kadında istiyor'' şeklinde hastalıklı düşünceye sahip olduğu için sürekli kendini ele veriyor.
Kadın ise dikkatli. Yakalanmayacak şekilde yapar işini. Hem açık konuşalım. Bir kadın tacize kalksa acaba dur diyecek erkek sayısı bir elin parmağını geçer mi?
Taciz tacizdir kimse kimsenin bedenine karsidaki istemeden dokunamaz. Ama soyle bir durum var erkek dokundugunda kadinin hisettigi ile kadin dokundugunda erkegin hissettigi ayni olmuyor. Erkek en fazla hadsizce bulur bunu ama kadin icin onur kirici olabiliyor.
Doğru kesinlikle katılıyorum aynı şey değil. Benim bahsettiğim şey "bazı" hemcinslerimin bu konuda erkeklere taş çıkardığı kısmı. Özel mesaj kutularinda kadınların tekliflerini gördükçe ben utanıyorum. Evliyim ya da istemiyorum kelimesi bile durdurmuyor. Bu durumdan rahatsız olan erkekler de çok. Ben biraz da bu tarafa dikket çekmek istedim.
Bir yanda okyanuslar kadar çok balık var. Bir yanda akvaryumun icindeki baliklar var. Okyanuslar bitti de akvaryumu konusalim diyorsun... peki...
Evet, sarkintilik eden kadinlar da vardir. Yine de şimdi disari ciksam kadinlardan degil erkeklerden irkilirim. Hatta erkekler de şu an sokaga ciksa kadinlardan degil erkeklerden irkilirler.
Her iki cinste de var çürükler, taciz eden kadınlar da vardır illaki gerek reel gerek sanal sosyal medya vs. Taciz edilen erkek sayısı taciz edilen kadınların kaçta kaçı? Tacize uğramayan kadın yok. Her kadının var bir taciz hikayesi. Durum böyle olunca gayet yerinde bir etiket bana göre. Asla bir cinsiyeti üstte tutmuyorum. Şu da açıktır ki: Kadınlar cinsel dürtülerini kontrol edebiliyor, erkekler bu kadar başarılı olamıyor.
Eğitim hayatımızda, günlük hayatımızda ve hatta iş hayatımızda bile.
Kadını rahatsız etmemek için özellikle dikkat ediyoruz; bu sefer üstüne üstüne geliyorlar. Onların yaptıkları gibi yaklaşımda bulununca da taraflı bir davranışta yaklaşımda bulunuyorlar. Garipler….
Belki fiziki olarak zayıf gibi gözükmeleri nedeniyle masum ve mağdur edebiyatına daha yatkın olmaları, ya da ağızlarının daha iyi laf yapması buna etken olabilir.
Taciz sadece fiziksel temas değildir. Sözlü taciz, alay, mobbing de taciz türüdür. Ülkemiz için fiziksel taciz ekseriyetle hanzo tabir edilen erkek grubuna hastır. Bununla birlikte, kadınlar her durumda üste çıkmayı becerdekleri için onların ki görmezden geliniyor. (kadının beyanı esastır dan hareketle) Hülasa toplum olarak ne yazık ki büyük bir sorunumuz var. Kadını da erkeği de..
Erkek olarak biz mini etek giyen ve bacakları güzel olan kadına baksak sapık oluruz tacizci oluruz ya da en ufak bir muhabbet başlatmak için kadının yanına gitsek sapık tacizci ırz düşmanı diye bağırırlar. Kendileri bizi sözlü ve fiziksel taciz edince asla ve asla kabullenmezler :D Kabullenmelerine gerek yok ki kimin ne olduğunu gayet net biliyorum.
kadınlar da taciz ediyor ama bir kadın herhangi bir erkeğe cinsel organını atsa genellikle iyi tepki alıp karşılık alabiliyor veya herhangi birine bir harekette bulunsa ki bulunduğunu gördüm absürt tepkiler almıyorlar bu yüzden ne şikayet yiyorlar ne tepki ne de böyle haber
Kinayeli konuşmuyorsan Sevgilinden filan bahsetmiyorsan Ses çıkartmamak istemiş olabilir Çünkü çok umurunda değildir Ya da kimsenin ona inanmiyacgini düşünmüştür
Bu kadarda olmaz ya nasılsın bir ülkede yaşıyoruz böylede tacizmi olur sıkıştırılmış zorla binlerce kişinin önünde gereği düşünüldü bu bir yüz kızartıcı bir durum ve zorlama var gereği düşünülüyor fotoyu gördüğüm için gülesim geldi :))
Lisede kızlar beni taciz ediyordu. Hoşuma gitmiyordu ama onlar kadın olduğu için kötü niyetli değillerdir diye düşünüyordum ama artık öyle düşünmüyorum.
Değiller. Hatta burada bir erkek üyeye denk geldim. Profil arka planında lütfen tanışmak için mesaj atmayın diyordu. Adama üzüldüm. Kızlar baya rahatsız ediyor demek ki. 😄
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Gerçekten değiller. Kız arkadaşımla yürüyorduk bir baktım avuçladı. Yürümeye devam ettiğimizde kapıya yaklaştık kibarlık olsun diye yol verdim elbette tam o sırada bu sefer ben onun kalçasını avuçlamıştım. İadeyi ziyaret oldu.
Ataerkil toplum yapısı ve özellikle cinsel açlığın çok olduğu yerlerde oluyor bu olay. Ve genelde erkekler cinsel açlığa mahkum kalıyor bu tarz Ülkelerde.
Maalesef cinsiyetçi bir toplumda olduğumuz için kadınlar taciz etmiyor sadece arzularını bedensel olarak dile getiriyorlar, erkekler ise sapık abaza oluyor.
analizim basit. hayatında tacize uğramamış tke bir kadın bile yoktur. hatta çoğu birden fazla kez uğrar. tüm bu oranı da iki üç erkek yapmış olamaz dimi. neyse sen git kendi seviyendeki kendi cinsindeki insanlarla tartış. ne bilgin ne analiz yeteneğin var bu konuda. tarafcı bakış açısından başka bir şeye dayanmıyorsun.
Ahahah bu egonuza da ayrı bayılıyorum herşeyi sen biliyorsun hiç haksız değilsin aynen kesin öyledir bak :D senden fazla şey yaşamışımdır şu yaşıma kadar , akıl yaşta olsaydı malum parti başta olmazdı. Bak işte bu gerçek verilere dayanan bir analiz :). Tamamen objektif bir bakış açım var hayatta da , taraflı yanlı bakan elinde delil olmayan sizsiniz. Şimdi egona yediremeyip yine üste çıkmaya çalışacaksınız ama seviyenize inmek istemem , iyi günler.
Hanım efendi ormanlar nasıl bizler için oksijen kaynağı ise biz erkekler siz kadınların yaşam kaynağıyız biz olmasak bı güzel şiirler bu güzel sözler bu lüks yaşam vs olmaz bunlar hep sizin için
her şey insanın içinde biter tek erkekler meraklı değil yani bu işe kadınlar daha çok zevk alıyor ama bi erkek olarak şunu diyebilirim taciz konusunda erkekler alçak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadının tacizinden ne çıkarda 😄beni taviz etse sürprizle karşılaşır
Yok canım ne tacizi, adamın bariyerlere çıkması için yardım etmiş kadincagiz, resmen istediği yere ulasabilsin diye ittirip destek oluyor, taciz demişsin. Ayıp ayıp. Bu bir iyi niyet suikasti 😂😂😂
@metalheadmeow ben genelde ffm /mmf tarzı tercih ediyorum . çıkma konusunda ise pek şansın yok desem umarım seni üzmemiş olurum , genelde f/b olarak görüşüyorum.