Kesinlikle evet. Sert mizacım aynı zamanda somurtkan olduğumu düşünmelerine de neden oluyor. Sen hiç gülmez misin? diye sorgulamaya başlıyorlar. Oysa sertliğim de, somurtkanlı oluşum da insanına göre. Kimi insanların yanında ne sert mizaçlılığım kalıyor, ne de somurtkanlığım. Dünyanın en güleç insanı oluveriyorum.
Öyleyim evet elimde olan bir şey degil öyle bir insanım🤷🏻♀️Üni. Zamanı yakın arkadaşıma bile gelip o kızla nasıl arkadaşsın çok soğuk diyenler olmuş😀 O da demiş onu tanısaydın oyle düşünmezdin. Yapmacık samimiyetler bana saçma geliyor, her zaman olmasi gerektiği kadar olurum insanlara Ama bir kez samimiyetini hissettiğim insanlara karşı çok sıcak davranıyorum ve onlarla eğlenceli tarafım ortaya çıkıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Dışarı buzum.. Sevdiğim insanlara sıcak ve samimiyim.. Özellikle beni tanımayan insanlar ya da benden özellikle haz etmeyip kuyruk acısı olan insanlar havalı, narsist bir insan olduğumu düşünüyorlar.. 😄 Ego herkeste vardır ve evet egomdan daha değersiz ise karşımdaki insan kesinlikle muhatap olmuyorum.. Herkese duvarlarımı indirmek zorunda değilim.. Beğenmeyen az ötede oynasın.. Keyifli günler..
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Sert bir mizacım var bir adette kırılması zor bir kabuğum. Bu kabuk ancak değer verdiğim kişilere özel kırılır. Çekiç, balyoz ile değil yani. Samimi olduğum kadar soğuğum aslında.
evet istemediğim zamanlarda bile artık öyle üstüme yapışmış ki birileriyle mesaj yollu iletişim kurarken bile soğuk, ilgisiz ve sert biri oldğumu onları terslediğimi sanıyolar (tama değilim demiyorum ama aslında gayet normal davranırken bile o izlenimi veriyorum)
Evet fazlasıyla. Tanımadığım ve sevmediğim insanlara karşı sert ve soğuk oluyorum. Sevdiğim insanlara karşı güleç ve merhamet sahibi biriyim kişisin göre değişiyor. Tanımadığım bir insan ile aynı ortamdayken gülemiyorum mesela ama tanıdığım olunca değişir. Dışarıya karşı çok sert egolu diyorlar hatta kibirli ve acımasız olduğumu söylerler zaman zaman acımasız olduğum konular var tabi ancak tanıyana göre fikir değişiyor tanıyanın fikri değişmiyorsa o kişiye karşı hala ısınamamışım demektir.
Genelde sert bir mizaca sahibimdir, sevmediklerime veya beni tanımayanlara karşı bunu çok net hissettiririm. Ama sevdiğim insanlara, bana değer verdiğini hissettiğim insanlara karşı son derece nazik, anlayışlı ve yumuşak yüzlüyümdür.
Ters biriyimdir beni tanımayan insanlar o yüzden gıcık Egolu falan bulur halbuki hiç alakası yok acayip eğlenceli sürekli gülen sürekli espri yapan bir mizacım vardır
Yüzüme bakan herkes benim yumuşak, tatlı bir insan olduğumu düşünür ama mesafeli olmam gerekenlere karşı gerek ses tonumla, gerekse resmi duruşumla mesafeliyimdir.