Ben başlıyorum;
Kimine göre fazla inatçıyım.
Kimine göre çok baskıcı ve ısrarcıyım...

Ben başlıyorum;
Kimine göre fazla inatçıyım.
Kimine göre çok baskıcı ve ısrarcıyım...

Kinci ve dobrayım ev içinde düzen mükemmeliyetçiyim ama kimsenin dediğini takmam sevdiklerim hariç eğer hak etmiyorsa bu saydıklarım onu etkilemez zararsızdır
Merhaba, ben İrem. Psikolojiyle haşır neşirim, lafı dolandırmam hemen söylerim. Senin gibi inatçı ve ısrarcı olmak bazen çevrede gerginlik yaratır; bu huyun seni güçlü yaparken, ilişkilerde sınır ihlali olabilir. Dengen ne kadar oturursa, o kadar rahat edersin. Kendi benliğini koruyup, başkalarının sınırına saygı göstermek tam bir denge işi. İnat en güzel silah, ama aşırı kullanınca insanı yorar, fark ettir! 🌹✨
Çok doğru diyin kız
Cevap
14Cevap
Çevreyi umursamıyorum ben neyim gayet iyi biliyorum
Harika
Aciksozlu ve sert dilli oldugum icin patavatsiz muamelesi görüyorum bazen. Kıymetimi bilməyənlərə
Onlar halt etmiş. Işlerine gelmiyordur
Bugünlərdə sitenin kizlari bana cok iyi davranmaya basladi girl power adina🥺❤️
Valla hiç farketmedim
Kafama taktığımı illa yaparım, inatçı olduğum da söylenir ve tahammül seviyem sıfır. Ruhuma el Fatiha ☺️
Bazen fazla dalgınlıktan dolayı duymadığım şeyler oluyor ve tabi yavaş hareket ediyorum bazen.
yalniz zaman gecirmekten ciddi keyif aliyorum ben neden aramiyorsun diye azar işitirim hep 😅
En çok hayır diyememden rahatsız olurlar... Sen doktor değilsin herkesi iyi edemezsin derler.
Aşırı derecede özgüvenli olmam.
Çok mu fazla
Bazen gereksiz fazla.
O zaman zararidia oluyirdur. Peki cevremdekiler bunu ego olarak nitalendirigorlar mi hic
Evet egolu burnu dik gibi yorumlar çok alıyorum
Peki bu durumdan kendin rahatsız oluyor musun? Fazla özgüvenli oluşun ve cevrendekilerinin dusuncelerinden
Ben mesleğim gereği dik ve kararlı durmak zorundayım ekibimi yönetemem yoksa. Özellikle ameliyatlarda. Baskı altında olmam beni biraz bencil yapıyor. Çevremdekiler fazla disiplinli olmamdan kaynaklı benimle çalışmayı genelde stres sebebi görürler. Rahatsız değilim sadece karar mekanizmam hızlı çalışmak zorunda.
Anladım, mesleğin için aslında böyle olman bir +. Yumuşak ve ürkek olunca gerçekten birşeyleri veya birilerini yönetmek zor oluyor.
Kesinlikle katılıyorum. Karakter olarak yumuşak yüzlü biriyim ama işte bambaşka. Bu hem eğitimle alakalı hem de stres ve komorbidite ile.
Kesinlikle
🙏
Hemen sinirlenmem biraz fazla somurtuk olmam :)
Aaa, halt etmisler
Teşekkür ederim
B*k yesinler her halde harikayım
😂😂😂
Çevremdekilerin ne düşündüğü
neden önemli olsun
Her huyumu sevmezler djdjdj yok.
Batıyı demek ki. Uyuz oluryorum öylelerine. boş ver sen onlcri
Umrumda değiller
fazla açık sözlü olmam
erteleme huyum var bende sevmiyorum ama
Umursamazligimi bazilari sevmez