Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Bu duruma göre değişiyor aslında.. O karşımdaki insanın bana yaptığı şeye göre değişir.. Bazen isyan edersin sitemlerini en derinden sövgülerinle iletirsin karşı tarafa, bazen de susarak cezalandırırsın.. Ben ikisini de yapabiliyorum.. Eğer karşımdaki insana haddinden fazla değer veriyorsam bir kaç cümle eder susarım gerisini ona bırakırım.. O dakikadan sonra suskunluğum ölüm gibi gelir.. Bazı susmalar küfürden daha ağır gelir insana.. Keyifli geceler..
kalp kırmak kabe duvarını yıkmakla eş değerdir ben bunu biliyorum genelde kötü konuşmam yani hakaret küfür ezici şeyler söylemem sma tabii ki insanız kırdığım üzdüğüm insanlar oluyor
Kelimeler ağzıma dolduysa söylemeye değer mi diye bakarım önce. Öyle insanlar vardır ki ne söylersen söyle boş tenekeden farkı yoktur. Sözlerin bir gram anlam ifade etmez. O zaman ne nefesimi tüketmeye, ne de zamanımı harcamaya gerek duymam. Susmayı tercih ederim. Elbette ki sustuğunda içine attıkların ağzını da yüreğini de kanatır ama doğrusu budur. Söylemeye değerse o zaman da kimsenin canını acıtmadan, yüreğini kanatmadan konuşmayı tercih ederim.