Kişilik & Karakter Yalnız insanlar psikolojik sorun yaşamaya daha mı meyilli? cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yalnız insanlar daha mı kısa yaşar? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yalnız insanlar psikolojik sorun yaşamaya daha mı meyilli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yüksek farkındalık seviyesindeki insanlar genelde çevresiyle daha çok sorun yaşarlar. Aslında bu farkındalık seviyesi biraz sıkıntılıdır. Daha fazlasına sahip olunca veya farkındalığı azalınca kişi normale döner. 0 0 Yorumla
geistim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aksine ben yalnız insanların diğerlerinden daha özgür ve cesur olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de psikolojik darbelere karşı daha dayanıklılar ☾ 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl hayır yalnız kalan insanlar artık boş kalabalıktan bıkmıştır kafasını dinlemek istiyordur 0 0 Yorumla
romanticloverr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Yo ben yalnızım gayette mutluyum. 0 0 Yorumla