Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Herkesin zirvesi farklı. Beni dibe çekmeye çalışan hiç bir şey yok hayatımda, olamaz da. Bir kaç senedir yaşadığım hayat, bana göre benim zirvem. Bu olduğum konuma gelene kadar, çok çabaladım, tam da işte o dibe çekilmemek, hiç düşmemek adına, fedakarlıklarda bulundum. Ama değdi. Sarsılmaz hale getirdim. Kimseye eyvallahım yok, hiç bir zaman olmadı da, en güzel yanıda bu Zirvenin :)
Mevlam bir şeyler yaşattı bize de ama gibi mi gördüm elbette ki bilemem. Ama yaşadığı en ağır, travmatik dönemlerdi. Sabredip, şükretmekten başka ve Allah' a sığınmaktan başka çarem de olmadığını biliyordum. Elhamdülillah Lûtfu ile indirdi, lûtfu ile bizi ayağa kaldırana Rabb' ime binlerce kez şükürler olsun inşallah.
Düz bir hayat tahayyül edemiyorum. İnişler çıkışlar ve zikzaklar bütünüdür tüm yaşantı. Her yükselişin bir düşüşü de vardır, her dip zirve için gerilme hareketidir..
Yeryüzünün en dibindeki köhne kayalar bile bir süre sonra lav olup zirveye patlamıyor mu? Dipteki arkadaş! Bu yazıyı okuyorsan sağsın, canlısın. Bu canlılık eğer dipteysen seni zirveye çıkarır mutlaka. Daha da dibe gidiyorum diye üzülme, meğer en kötüye maruz kalmamışsın. İkisi de eşittir.
Beni dibe götürecek olan da, zirveye taşıyacak olan da benim... Ama sanırım en çok dibi gördüm. Ne gariptir ki dibi gördüğüm zamanda hayata dair çok daha fazla şey öğrendim...
Zirveye 5 dk çıkıp dibin dibini gören ben örneğin bir ara hesabımda 2 bin TL para kaldı şaşırdım 10 dk sonra pat pat gitti eksi hesap faizlerimmiş 500 TL kaldı oda faturalara gitti yani benim zirvem 10 dk sürüyor 😁