Hayatınız sizi aşağı çeken kırılmalarla mı dolu oldu, yoksa sizi yukarı taşıyan başarılar mı

Hayatınız sizi aşağı çeken kırılmalarla mı dolu oldu, yoksa sizi yukarı taşıyan başarılar mı
Dibi daha çok gördüm.
Zirve güzel, manzarası var, alkışı var. Ama kısa sürüyor. İnsan zirvedeyken pek bir şey öğrenmiyor; zaten her şey yolunda. Asıl ders dibe vurunca geliyor. Yalnız kalınca, kaybedince, yüzleşince… Kim olduğunu da, kimlerin yanında kaldığını da orada anlıyorsun.
Ben şöyle düşünüyorum: Zirve insanı şımartabilir, dip ise olgunlaştırır. O yüzden benim hikâyemde dip daha öğretici, daha gerçek. Zirveye çıktım mı? Çıktım. Ama beni ben yapan, dibi gördüğüm zamanlardı.
İkisi de olur yer yer. Düşüş hızlı ve dik olur ama. Zirve daha çoktu ama şu an aklım yerine geldi artık. O kadar yükseğe gerek yokmuş gün batımı izleyecek bir tepecik kafiymiş uğraşmıyorum olursa olur kafasındayım.
Genelde orta halli geçti kötü şeylerde yaşadım ama onlara dip diyemiyorum
Teşekkür ederim 🙏🏻
Dibi çok gördüm zirveye bir türlü çıkıp göremedim
Cevap
21Cevap
İkisini de gördük şimdi best zirvedeyim..
Dibi gördüm sadece
Zirveyi de dibi de gördüm yaşadım sırf bu yüzden geri planda sakin yaşamayı daha çok seviyorum hayatta doga ile barışık iç içe sakin sessiz bir yaşam gibisi yok...
Her zaman zirveleri oynayamaz insan bazen dinlenmesi gerekir bazen düşmesi gerek ama sabırlı ve istikrarlı bir şekilde de hedeflerine gitmesi için adımlar atması gerek
Hepsini gördük çok şükür 🥲😅
Alkışı da duydum ihaneti de gördüm makam sahibi de oldum düştüm kalktım hamdolsun.
Bunu buraya yazmak enerjiyi etkiler bence. Kimse yazmamalı o yüzden.
İkisinide yaşadık şu an orta en çok zirve
Dibin zirvesini.
İkisini dee
Diplerden gelip zirveye yerleşenlerdenim.
Dipten zirveye çıktım...
Her ikisi de.
Bence eşit ya berabere gibi
Biri olmadan diğerine ulaşamıyorum
Dibi alıştık buralara
Önce dibi, sonra da zirveyi.
Dibi gördüm
zaten dipteyim en dibe gidiyorum
İkisinide yaşadım
karışık
Dibin dibini gordum
Dibi