Kadınlarda eril enerjili ben kendi ayaklarımın üstünde durucam felan diyen çok. Erkeklerde de el enerjili olmayan trip yapan tutup sımsıkı sarmayan çok. Nerde erkek?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler dişil
Bazı kadınlarda eril enerji bazı erkeklerde de dişil enerji mi bar bu dönemde?
Kendi ayaklarının üzerinde durmayı nasıl eril enerjiyle bağdaştırdın? Herkes kendi parasını kazanmak zorunda değil mi zaten yaşamını devam ettirmek için
Şsşskkskdkdkmd evet 70 dir. Bak benim arkadaşımın yaptığı da mallık değil mi mesela perşembe gecesi nerdesinnn yazdım hala cevap yok.2 hafta önce telefonumuz konuşurken aniden kapandı ve konuşamadık hala
Mal ya sanki anasına mı sövdüm Allah’ım bi daha yaşatma of ben takıntılıyım ya silerim ya beklerim daha önce sildim muhabbetimiz çok güzel tekrar barıştık o da beni hep düşünüyor biliyorum ama niye böyle yapıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadinin kendi ayaklarinin üzerinde durmasi eril enerji değil ama dediğin doğru kadınlar erkek erkekler kadin gibi şuandaki boşanmaların nedeni o bence
Kadınlar berbat özellikle. Erkekleri de dişil yapan şey parasızlık olabiliyor
Erkeği dişil yapan şey mentalite olay karakter dış etmenler değil
İzledikleri bu filmler dünyanın ona dayattığı şeyler feminizm falan bunlar
Allah bana denk gelecek erkekte denk getirmesin
Yani %90 öyle bence
Hayır o kadar değil yüzde 50den fazla değil
Fazla uzaktan öyle değil gibi geliyordur
Kendi ayaklarının üzerinde durmayı nasıl eril enerjiyle bağdaştırdın? Herkes kendi parasını kazanmak zorunda değil mi zaten yaşamını devam ettirmek için
Yo değil insanlarda servet var.
Tamamen özenti
Türk kadınları berbat fesat gerçekten. Müslüman olduklarından da haberi yok hepsi Allah’ın emirlerine uymama derdinde
Popülist olmaya çalışıyorlar. Eğitimsiz olmak çok kötü
Ayy evet cehaletlerinden hep günaha giriyorlar zaten bana denk gelecek hiçbir erkek öyle birine fırsat vermez inşallah
Seni sevdim hala dik duran birilerini görmek çok güzel
Aklını kaybetmemiş herkes böyle. Bizim halktan ne beklersin ki iq ortalaması 80
80 bizim halk için çok yüksek ben pek sanmıyorum
Şsşskkskdkdkmd evet 70 dir. Bak benim arkadaşımın yaptığı da mallık değil mi mesela perşembe gecesi nerdesinnn yazdım hala cevap yok.2 hafta önce telefonumuz konuşurken aniden kapandı ve konuşamadık hala
Ahahha. Sen benim arkadaşım olsana ya 😂😂
Mal değil mi arkadaşım ya perşembe gecesinden beri onu bekliyorum Allah’ın belası
Sadece mal demek arkadaşına hakaret olur bence daha fazlası var onda 😂
Mal ya sanki anasına mı sövdüm Allah’ım bi daha yaşatma of ben takıntılıyım ya silerim ya beklerim daha önce sildim muhabbetimiz çok güzel tekrar barıştık o da beni hep düşünüyor biliyorum ama niye böyle yapıyo
Bence tamamen sil kurtul ha diyorsan ki hayvan seviyorum o zaman başka tabi 😂
Haklısın ya. Zengşn flörtümü de sildim 🥴 napıcam ben ya burada arkadaşım da yok param da
Nerde yaşıyorsun ki sen
Antalya. Allah’ım birini veriyorum nasip ver lütfen
Anlamadım
Diyorum ki bak elimdeki insanları Allah için siliyorum yenilerini ver Rabbim diyorum
Klavyenin arasını temizle arada
Ne diyosun Allah’ın malı
Ruhlar aleminde ki yasiyorsun ferruh