Ciddi bir şekilde bu artış görülüyor. Erkekler kadınlar gibi küsüp triplere giriyorlar, kadınlar da erkekler gibi sert bir şekilde fevri davranışlar sergiliyor.
Bu denge şaştığı için, iletişim de ilişkiler de sağlıklı olmuyor
Ciddi bir şekilde bu artış görülüyor. Erkekler kadınlar gibi küsüp triplere giriyorlar, kadınlar da erkekler gibi sert bir şekilde fevri davranışlar sergiliyor.
Bu denge şaştığı için, iletişim de ilişkiler de sağlıklı olmuyor
Trip atan erkekleri çok saçma buluyorum açıkçası kadınlar da trip atmak yerine sorununu direk paylaşsa bi tık daha iyi olur sanki , zaten trip atan erkekler de ne biliyim ayrı bi kafa yapısına sahip telli duvaklı diye dua ediyoruz o zaman hadi hayırlısı
Bunda bir sorun göremiyorum. Kadın ve erkek biyolojiktir; bacaklarınız arasında ne varsa cinsiyetiniz odur. Bu size bir rol veya kişilik vermez. Bir erkek duygularını belli edebilir, bir kadın duygularını gizleyebilir. "Fıtratmış, oymuş, buymuş..." bunları s.. kerim. Kadın erkek yoktur, insan vardır. Dişil ve eril enerji tamamen saçmalık; cinsiyet ayrımcılığından başka bir şey değil. "Kadın dediğin...", "erkek dediğin..." cümlelerinin kısaltılmış terimleridir. Eril enerji ve dişil enerji.
Çünkü bozuluyorlar git gide. kadınlar da iyice erkek gibi olmaya başladı. bel altı şakalar kaba konuşmalar. küfür etmeleri.
Bu bozulmanın önüne geçmemiz lazım. Yoksa gidişat pek güzel gözükmüyor.
Kesinlikle.
Cevap
6Cevap
Erkekler sadece tepki gösteriyor. Kadınlara triplerini çekmek zorunda olmadığını iyice hatırlatmak istiyorlar sanırım.
Lütfen objektif şekilde yorum yapalım. Erkekler ciddi bir şekilde küsüp trip atıyor artık.
Ve artık kızlar ilk adımı atıyor, erkek ilgi bekliyor.
İlişkide kadın sert çıkıyor, erkek pasif kalıyor.
Az roller değişsin
Herkes kendi rolüne sahip çıksa bence daha sağlıklı olur.
Olabilir senin görüşün
Hersey bozuldu kadin erkek cinsleride bozulduuu sonumuz hayır ola
Gerçekten sonumuz hayrolsun.
Amin
Kadınlık ve erkeklik hormonları çok baskın değil. Akıl daha ön plana çıkıyor
Bu neden kaynaklanıyor?
Yaratılıştan yapay bir robot gibiyiz. Aslında tam erkek ve kadın değiliz. Hormonlar biraz ayakta tutuyor. Ama yaratılıştan akıl daha baskın bir şekilde donatılmış. Kadın ve erkekler zorlu hayat şartlarından dolayı kaldıramıyor cinsiyetini ve akılıyla kendini kurtarmayı düşünüyor
eril ve dişil enerjiyi yedim saçma sapan şeyler çıkarmayın her gün ya.
Sakin ol bayan, yükselerek yorum yapmana lüzum yok ☺️
Ben de merak ediyorum
Merak ediyoruz ama bu şekilde hiç sağlıklı iletişim kurulmuyor artık
Karakterler oturmuş artık daha nelere şahit olacağız kim bilir bunu düzeltmek pek mümkün görünmüyor
Spor yapıyorlar kendilerine iyi bakıyorlar
Kesinlikle öyle
Ne demek dişil 😂 Benim öyle bir şeyim artmadı
Umarım dediğiniz gibidir. Erkekler artık kızlar gibi ilgi bekliyor, küsüyor sonra ilk adımı bile kızlardan bekliyor. Çok itici
Bir erkek kadın gibi triplere girmesi, olayları çözmek yerine kaçması beni iter.
Ama bir adamın kriz yönetimi becerisi olması, sahiplenici olması, ayakları üstünde durabilmesi, basit şeylere takılmaması, bir duruşu olması, sevilince taktik uygulayan değil sevdiğine kol kanat geren bir adam beni cezbeder kesinlikle.
Ona uyumlu olur, sevgimi ve sadakatimi sonuna kadar ona gösteririm.
Lüzumu yok.
Degişen sadece o mı
Değişen sadece bu değil ama bu ciddi bir şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?