Kişilik & Karakter İçindeki çocuğun neyi duymaya ihtiyacı var? mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Selâm 🧚🏻İçindeki çocuğun neyi duymaya ihtiyacı var? Ben başlıyorum:—Artık güçsüz değilsin—Senin suçun değildi—Hata yapabilirsin—Sevilmeye hak kazanmak için çabalaman gereken bir şey yok••• İçindeki çocuğun neyi duymaya ihtiyacı var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Görmek istemediklerini gören gözler, Duymak istemediklerini duyan kulaklara ağır sözler varlar, ve halen yaşarlar benle. Kapalıyım ihtiyacım olan sözler değil artık. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Artık karşına çıkan insanlar sana öncekilr gini davranacak diye bir şey yok. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Senin için yapabileceğim bir şey var mı?Sanırım bunu duymak istiyorum 1 0 Yorumla
Feridunbilirkişisi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kimseden daha günahkar değilsin, affettiğin insanlardan daha kötü değilsin. Kendini sev 1 0 Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Baloncuuuuu. Bu ses yok ya artık. 1 0 Yorumla
Kuuuzzeeeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Boşuna kuruyorsun kafands denmesine 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Bir şeyi duymaya ihtiyacı yok 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Öldü 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Vazgeçip çek git 2 0 Yorumla