Arkadaslar mesela yeni is yerine girdim ve kizlarla is yemegi yerken resim cekilelim dediler, bende yeni girdim ise ilk yemegim onlarla „hayir cekinmem“ diyemedim, aslinda cok normal bsy olan bu sey
Acayip kötü hissetiriyor bana bu
„Ya resim de kötü ciktiysam millet ne düsünür/ yamuk cikmismidir burnum dudagim vs, ya da resimle bsy yaparlarmi“ diye düsüncelerim oluyor
Arkadaslar bunu nasil yene bilirim?
Simdi ne yapim? Kiza gidip resmi sil diyemem sonucta ve bu hep oluyor baba
Acayip kötü hissetiriyor bana bu
„Ya resim de kötü ciktiysam millet ne düsünür/ yamuk cikmismidir burnum dudagim vs, ya da resimle bsy yaparlarmi“ diye düsüncelerim oluyor
Arkadaslar bunu nasil yene bilirim?
Simdi ne yapim? Kiza gidip resmi sil diyemem sonucta ve bu hep oluyor baba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özgüven sorununun yansıması bu daha rahat bırak kendini
Birakamiyorum bilmiyorum neden
Nasil yapicam bunu
Kafamdaki düsünceler susmuyor resmen
Kusursuz gorunmeye çalışma kusurlarını önce kendin kabullen sonra utanma onlardan dışa vur zamanla kendinle barısip asarsin bunlari
Tesekkür ederim Inshallah öyle olur 😞
Bi keresinde bi kiz arkadasima resimleri bile sildirdim sirf kendimi cok kötü hissetigim icin düsün yani
Neden korkuyorsun en çok kullanıp sana zarar vereceklerindenmi kötü gorunmektenmi
Sanirim daha cok kötü görünmekden
Yani kötü kullanilcak bi foto degil zaten
Ama kötü görünmekten kusurlarimin görünmesinden
Ve söyle söylim mesela diyorum illerde orada calismazsam bosu bosuna o resimde olucam ve ya bi yerimi yaptirsam o resim de eski halim görünücek ve insanlar bana yorum yapicak
Kendinle dalaga geçebilen birimisindir yoksa denilen alınıp kırılan bı tipmi
Söyle diyelim ben kendimle dalga gecerim ama baskalari gecerse ve bunu iki üc defa derlerse alinirim baya
Dışa kapalı birisin demekki bunu tetikleyecek bişey mi yaşadın genelde etrafından elalem şöyle böyle der diye büyütülen ya da alay edilen çocuklarda görünür bu
Yani öyle hatirladigim bi olay yok
Ama hep daha iyi görünmek en iyisii olmak icin elimden geleni yaparim mesela
Insanlar beni iyi görsün istiyorum alay etsin istemem hic
Ama kücüken bununla ilgili bsy yasamadim
Öncelerde bi iliskim vardi ve beni baya bogmustu ve o da bazen istemezdi iyi anilmayan arkadaslarim vardi, onlarla resim falan cekilmemi ondan beri kafamda böyle kazinmis bi sekilde
Ve böyle bsy var ben mesela dudaklari az da olsa yaptirmak istiyorum ama sonra diyorum eski resimlerimi millet görür sonra estetikli der yyok bu cirkinmis falan der diye
Korkuyorum yargilanmaya gelemiyorum nyie bilmiyorum
Kibirli bı güzellik takintin var güç ve narsisizme katacaktır ilerde dikkat bu egilimlerine
Bu egilimler biraz da olsa varsa
Ne yapmaliyim sizce?
İnsan olmak nedir anlamlı olan nedir insan nasıl yaşarsa insan vasfını elde eder bunları anlamaya çalış güzelliğin hayatına kattığı gücü kutsamak seninkisi merhamet ve vicdan gibi duyguları anlamaya çalış bunların faydası olur biraz karmaşık bı bütündür kısaca yazmaya calistim
Tamam tesekkür ederim coook cok
Ya benim söyle bi problemim de var bilmiyorum bununla bi baglantisi olabilir mi ama
Mesela sevgili olucagim bi insanin yakisikli olmasini istiyorum
Diyelimki karsimda merhametli cok iyi kalpli biri var bi süre sansli oldugumu hissediyorum ama daha yakisikli birini görünce keske o da böyle olsa gibi düsünüyorum
Biliyorum dogru bsy degil bu ama ister istemez oluyor bu
Düşüncelerinde ve eğilimlerinde hep bı prestijde olma eğilimi duygularını bastıracak boyutta insan sevdiğini zaten güzel görür ama senin için sanki yanındaki prestij alanını doldurmak için var gibi konuşuyorsun hiç birini sevdinmi
Evet sevdim
Zamanla böyle oldum Şu an düsününce, ama siz böyle soruncada diyorum ki gercekten sevdim mi hic birini? Ama sevmesem aci cekebilir miydim?
Kisilik bozuklugu mu bu acaba bende?
Şu an beni okadar aydinlatiyorsunuz ki anlatamam
Hikayeni anlat bakalım sevmek için nmi sevmisssin yoksa bu duyguyu tatmismisin
Ilk sevdigimde o genclik askimdi o sayilir mi bilemem ama uzak mesafe iliskisi yasiyorduk ben onu gördügümde cok hoslnmistim hep ve sadece onu düsünüyordum hep onunla olmak istedim herseyi benim icin kabuldu sonra ama aldatildigimi ögrendim ve o kisi bana bide alay edermis gibi arkadas kalalim ilerde deneriz dedi resmen
Canim cok yandi orada, düsünsenize „seni seviyorum“ dediginde bile mutlulukdan aglamistim ben, herseyimden vazgecicektim erken yasta evlenip türkiyeye tasinmak istedim onun icin, o da böyle yapti
Sonra 2 sene hayatima kimseyi almadin sonradan biri girdi hayatima ve onunla iliskim uzun sürdü 3 sene ama ayrildik cünkü o evlilik düsünen birydj ve hemen cocuk istedi ben ise daha genc olup bunu yapamicagimi söyledim, aramizda 6 yas vardi
Fikrini degistirmedi tabi bende saygi duydum ama benden fikrimi degistirmemi istedi, bende yapmayi ca bitti
Yani benim icin ne cabaladi nede baska bsy
Sonradan cok barismak istedi ama hic cabalamadi oldu bitti olsun istedi ama ben izin vermedim
Sevmeyi biliyorsun narsistlerde pek olmaz bu hikayemde bı yerde fark etmediğim bı kopukluk var ya ailenden kaynaklıdır ya da çevresel bı etkide bişey ya da bı olay seni değiştirip bu sorunlu bölümü tetiklemis olmalı ilk iliskindeki aldatılma kendindekinksuurdan kaynaklı olarak kişiliğini etkilemiş olabilir ama bu sadece tek başına yetmez kesinlikle çevresel takviye ihtiyaç duyar tam hikayeni bilmediğim için net göremiyorum sorunlu bolgeyi
Tesekkür ederim size beni bukadar cok dinlediginiz icin
Bi yerde bi sorun var evet ama bende tam cözemedim
Bakalim belki onuda bulurum zamanla
Bende su sorun var mesela bi partnerim ya da kendim olim fark etmiyor mesela hep daha fazlasini istiyorum
Sunu yaptiysa daha fazlasini da yapar
Hic ellimdekiyle yetinmeyi bilmem mesela
Sadece bir resim yani. Çok fazla büyütme kafanda
Bende böyle diyorum kendime ama olmuyor takinti haline geldi iyice
Mesela diyorum o is yerinde kalmazsam bosu bosuna o resimde olucam vs gibi seyler
ya da yukarda bahsettigim seyler
Resim sonrası o anı tamamen unut mesela. O zaman sorun yaşamazsın
Denemeye calisicam Tesekkür ederim
Yani simdk kiza gidip sil desem iyice abes kacar😂
Sil deme zaten eğer dersen bu korkularını zaten yenemezsin. Bu kadar korkma ne olabilir ki yani😀 Çekingen kadınlar genelde güzel olur sen de öylesindir muhtemelen o yüzden hiç korkma
Sil dersem zaten abes kacicak bide yeni basladim o is yerine daha 2ci günümdü resim cekildigimiz gün
Milletin beni garip olarak anmasini istemem😅
Tesekkür ederim🙂
Hayatta kafana takman gereken daha önemli meseleler vardır mutlaka. Bu tür basit konuları kafaya takmayı bırak düşünme bile hiç😀
Tesekkür ederim yardiminiz icin, icim rahatladi🙂
Rica ederim, konuşmak için her zaman mesaj atabilirsin 🙂