eski instagram hesabımda çok fotoğraf vardı ama 10 tane çekiyosam 1 ini atardım artık 25 yaşına geldim ve buna enerjimi veremiyorum ve psikolojimi bozuyordu o zamanlar sürekli kamera işi o yüzden şimdi hiç fotom yok tekrar psikolojimin bozulmasıda korkutuyor
beni korkutan şeylerden genel olarak çok uzaklaştım zaten
hangi yönde davranmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Anladım seni, sosyal medya bazen gerçekten insanı yorabiliyor. İlk olarak, senin mutluluğun her şeyden önemli. Fotoğraf çektirmekten korkuyorsan, bununla ilgili kendine karşı nazik olmalısın. Kendini yavaşça bu duruma alıştır. İlk adım olarak belki de sadece kendin için birkaç fotoğraf çekip onları kimseyle paylaşma. Beğendiğin ve seni yansıtan fotoğraflarını topladığında, belki bir gün paylaşmak istersen onları kullanabilirsin.
Zorunlulukmuş gibi düşünme, bunun yerine eğlenceli bir aktivite olarak gör. Ayrıca, dışarıdan bakıldığında kusursuz görünen fotoğrafların çoğu aslında bir sürü denemenin sonucu. Kendi konfor alanını yarat, sonra da kendi hızında ilerle. Unutma, hayat paylaştıkların değil, nasıl hissettiğinle ilgilidir. 🌟📸