Mesela, benim aradığım aşkı bulabileceğime dair inancım gitgide yok oluyor. Bulsam da yanlış zamanda ya da yanlış yerde oluyor zaten 🙄 Siz artık neye inanmıyorsunuz?
Hiçbir şeye inancım yok artık, hiçbir şey beklemiyorum hayattanda. Böyle sanki bir boşluğun içinde yaşıyor gibiyim. Tek beklediğim şey ölümüm heralde. Hiçbir şey eskisi gibi keyif vermiyor, mutlu değilim. Neyi nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ne istediğimi dahi bilmeyen birisiyim, bilsem bile daha sonradan istemiyorum. Çok değişik düşünceler var kafamın içinde artık. Ruhum yorulmuş gibi kendimi 25 gibi değil de 50 yaşında gibi hissediyorum. Ruhum ve kalbim o kadar yorgun ki anlatamam. Düzelicez inşallah be.
Dünya da herzaman sevginin ve iyiliğin kazanacağına mesela. Her hikayenin mutlu biteceğine. Sana yapılan veya yapılmayanların karşılığını bu dünya da göreceğine.
Dünya üzerinde yaşayan insanlarla alakalı hiç bir şeye beni inandıramazlar artık... İhanetin her türlüsünu yaşadım çünkü... Şimdi demesin kimse, biri yaptıysa herkes mi aynı diye, AYNI..