Yükseklik korkusu olan bir bitterimo, başını yukarı kaldırıp yüksek binalara bakınca dahi kendini yere düşecekmiş gibi hisseder ahshshshshjsh Bunun dışında kendisi, uzaktan sevmelerde birincidir. Örneğin denize girmeye asla cesaret edemez ahshshhshshjshsh Peki ya siz? Sizi korkutan şeyler nelerdir? Şimdi itiraf zamanı değilse, ne zamandır? :D #bitterimoileitirafzamani
Benim öyle çok fazla fobim veya korkum yok hatta korkusuzum bile diyebilirim tabii abartı olur belki ama dediğim gibi düşününce direkt aklıma Ben şundan çok korkuyorum denilecek bir şeyim yok.
Heyecan ve adrenalin severim yüksekten atlama paraşütle atlama cam zeminden aşağı bakma bu tarz şeyleri yapmak çok isterim gelecek hayallerimin içinde kesinlikle var.
Klostrofobi diyorlar sanırım kapalı alan korkusu. Kapalı basık yerleri gerçekten sevmiyorum hatta mağaracılık belgeselleri izlerken bile bir içim sıkılmıyor değil.
Bir de belki saçma gelecek ama bu küçük kurtçuklar var beyaz bir de solucanlar gerçekten bunları görünce bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Yükseklik bende de var biraz, seninkisi kadar değil ama yüksek bir binadan aşağı bakarken sımsıkı tutunurum kendimi sağlama alırım falan kafam döner zaten biraz fazla bakınca da 😅. Ama asıl korkun araknafobi😑😑. İsmini bile anmak istemediğim böcek 🥺🥺
Beni büyük çaresizlikler korkutuyor... Mesela bir kuyuya düşmek, bir göçük altında kalmak, orada sesini kimseye duyuramadan ölümü beklemek... Çok ürkütücü:))