Kişilik & Karakter Burcunuza göre korkularınız nedir? Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Unutulmak diyoo 🥲E yani bazen unutulmaktan hoşlanmam korkarım 🥲😅 Burcunuza göre korkularınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aslan ve kova burçlarının korkuları, bana daha yakın. 1 1 Yorumla Rosse_ +1 yıl Sen hangi burçsun ki? Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Değersizlikmiş 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl boğanın yeri dolmazkimse kusura bakmasın.. yerimizi koydukları asla biz gibi olamaz boğa gibi mümkün değil 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oğlak Unutulmaktanİnanmıyorum buna. Unutulacak insan değilim 😄😎 1 1 Yorumla Rosse_ +1 yıl Dimi😅 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yerimin doldurulmasını hiç düşünmedim çünkü doldurulamaz 😊 1 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aldatılmak herkesin korkusu değil mi? 1 3 Yorumla Rosse_ +1 yıl Genel olarak öyle evet Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Demekki bize uyduracak bi korku bulamamışlar 😅 Yorumla Rosse_ +1 yıl Ahah bilemem 😅 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Degersizlik beni katil bile eder 1 0 Yorumla
AeternaVictrix Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl o kişi yanlışsa zaten aşık olmam haha 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Kimseden ya da hiç bir unsurdan korkmayız🥱 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı. Yalnızlıktan 1 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Reddedilmek 1 0 Yorumla
Benmyazarmısınzeynep Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sen hangisi? 1 2 Yorumla Rosse_ +1 yıl Oğlak Yorumla Benmyazarmısınzeynep +1 yıl Hmm bende kova peki en çok sevdiğin özellikler nedir Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kırılmak demiş. 1 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aslan 1 1 Yorumla keremkayar +1 yıl Unutulmak veya reddedilmek birbirine benzer korkular Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. bana uymuyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aslan ve kova burçlarının korkuları, bana daha yakın.
Sen hangi burçsun ki?
Değersizlikmiş
boğanın yeri dolmaz
kimse kusura bakmasın..
yerimizi koydukları asla biz gibi olamaz boğa gibi mümkün değil
Oğlak Unutulmaktan
İnanmıyorum buna. Unutulacak insan değilim 😄😎
Dimi😅
Yerimin doldurulmasını hiç düşünmedim çünkü doldurulamaz 😊
Aldatılmak herkesin korkusu değil mi?
Genel olarak öyle evet
Demekki bize uyduracak bi korku bulamamışlar 😅