Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Kimseyle yaşamak mecburiyetinde değilim.. İsteyen uzaklaşıp gider.. Ben baskıyla ya da esaretle yaşayacak bir insan değilim aksine özgür olmayı seviyorum.. O sebeple hayır mecburen yaşamıyorum kendi isteğimle mutlu olduğum insanlarla ve havanlarla yaşıyorum.. :D Keyifli günler..
Mecburiyet hissetiğim kimseyi bir dakika bile tutmam hayatımda çünkü bu şekilde mutlu olmak benim için imkansızdan daha imkansız öyle söyleyeyim... Mutlu olduğum ve sevdiğim insanlarla ilerlemek çok daha benlik, eğer yoksa tek başıma yürümeyi tercih ederim, ki yalnızlığı da gayet sevem biriyim, bu yüzden kimseye herhangi bir mecburiyet duyacağımı da sanmıyorum. Hayatımda sevdiğim insanlardan zor kopsamda, yine de hazmedemeyeceğim bir hata yapıldığı zaman tüm bağımı koparırım ve kendi kendime bir süre canım yansa da, bunun eninde sonunda geçeceğini çok iyi bildiğim için, hiçbir şey gözümü korkutmuyor...
Bir insana ben neden mecbur kalayım anam allah korusun düşman başına asla asla denmez büyük konuşmak gibi olmasın ama mecburen aynı oksijeni sevmediğim nefret ettiğim birisiyle paylaşma düşüncesi ay kabus büyük bir kabus çok kötü bir kabus hemde o an oracıkta yok olmayı ya da tek hücreli bir amip olarak hayatımın geri kalanını devam ettirmeyi tercih ederim. Hiç tasnif etmediğim bir şey bi kere midem bulanırı sürekli kusarım o ortamı onlara dar ederim
Şu çağda dikkat ettiğim konulardan birisi. İnsan yalnızlaşmamak için yanlışa yanlış demez mutsuz olduğu ortamdan ayrılmaz eziklendiği aşağılandığı ve şaka niyetine söylendiği bir ortamda yutkunur. Mecburmuşcasına psikolojik eziyet bu. Sizi üzen insanları hayatınızdan çıkartın daha rahat ve huzur olacaksınız. Yalnızlık bireylerin arkadaşsız kalması değildir.
Bu duruma göre değişiyor bazen mecbur kaldığım insanlarla yaşamak zorunda kalıyorum bazen de mutlu olduğum insanlarla yani zamana şartlara ve ortama göre değişiklik gösteriyor