Mucizelere inanır mısınız? Nasıl bir mucize size çok iyi gelir? Ne olsun istersiniz?

Örneğin bir yerlerden çok yüklü mevlada bir para gelebilir hiç sorun etmem hemen sahiperim Yeter ki kendisi gelsin piyango bana çıkar bu sene inşallah 🙏😂
Mucizelere bazen inanirim bazen inanmam ama bana şu an gerçekten bir mucize gerekli sınıfta bir arkadaş grubum vardı nedensiz yere dislandim ve şimdi arkadaş edinemiyorum bana bir arkadaş lazım bulamıyorum hiç biri kafa dengi değil . Ama bulmaya calisicam ya da yanlız olurum. Yapcak bir şey yok sadece ßu yanlizlik sonsuza dek sürmez umarım üniversite için de böyle olmaz şu an 9. Sınıfım
Cevap
2Cevap
Evet inanıyorum.
Ben gerçekten bir mucize yaşadım ve ikinci kez aynı mucizeyi yaşamak istiyorum.
Hayatımdaki tepetaklak olan şeyler tekrardan ters yüz olup beni şaşırtırsa benim için mucize gibidir şu an.
Senin bedelli askerlik yapman gibi bi şey olabilirdi.
Ya var ya nalet olsun onu bende çok istiyorum 50 bini nerden bulayım. Garibanın yüzü gülür mü
🥺🥺
🥺🥺
O mucize olmaz ben de artık beklemiyorum zaten İnsan belli bir yerden sonra artık umut etmeyi bırakmak zorunda kalıyor
Geleceğim için attığım her adımda dopamin salgılamayı isterdim böylece bana yararı dokunan, önceden çok sıkıcı gelen şeyleri eğlenerek yapabilirim..
Bu gece 24 saat olsa ve ben 24 saati uyuyarak geçirsem iyi olsbilirdi.
Gerçekten güzel bi hayal ondan bir dal da ben alırım 😁
Geleceğimizin parlak olacağına dair işaretler sanırım
Ölmek, bana zarar verenlerin ölmesi, yüklü miktarda para gibi şeyler.
Aylardır istediğim bir şey var keşke o gerçekleşseydi.
O bana yazsın içimi dökeyim varya ne dert kalır ne bir şey
Galiba aşk hayatım için bir mucizeye ihtiyacım var yoksa bu manuellikle imkqnsiz valla😁🤦
Olur bakalım daha ya 🙃
@Kenankomutan_03 valla ümitsiz vakayim saldım gitti yokuş aşağı biraktim kendimi o şekil yaşiyorum😁
Hiç ummadığın anda olur bu işler zaten 😁 umudu kestiysen emin ol yakındır aşk hayatın😂
Maddi mucizeler😂👻
şu an para isterdim sadece
1-2 demeden uyuyakalmak
Aklımda tonlarca şey var. Yazıya dökemiyorum.
Mucize benim :) o yüzden hiçbir sey istemem
sarılsak yeter affederim
Çok büyük
Bugün yarın Haziran olsa da izne gitsem
Zamanı geri almak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?