Mucizelere inanmak, benim açımdan çok zor bir şey.
Şu an bir mucize olsa ne olmasını isterdiniz?
Bu da şarkınız ;
Şu an bir mucize olsa ne olmasını isterdiniz?
Bu da şarkınız ;
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir meteorun düşüsüne şahit olmak güzel olurdu mesela. veya bir aşkın başlanması veyaa hmm aniden başka bir şehre taşınmak ve yeni bir kitaba başlamak gibi. Mucize ile neyi algıladıgımız önemli esasında. İnanmakta öyle neye inanmak istiyorsak onu buluyoruz karsımızda. Bu yüzden inanmak güzeldir olmcagını bile bile bir mucizenin gerçeklesmesini beklemekte güzeldir insanı beklettiği için güzeldir çünkü beklemekte güzel falan filan senin şarkı bunları yazdırdı peeh
Rte öldü deseler :)
Dışa vurmak iyidir
Niye
Siz sevin ben sevmiyorum. ayrıca terör örgütünden petrol alıp darbe yapıp kendi milletini öldüreni sevmek de cellada aşık olmaktır
NE çekemiycem? Her şey ortada yazışmaları yayınlandı geçen Işıddan petrol almış, Darbeyi de Nisan ayında planlamış, kabu etmeyen Davutoğlunu gönderdi, Madem o kadar iyi neden Dolar bu halde, neden başkanlık diye tuttuyor? neden 400 milletvekili verseydiniz bu patlamalar olmazdı diyor? neden?
Köprü ile mi değerlendireceğim onu? ülke ne halde görmüyor musun? İlla ailenden biri ölünce mi isyan edeceksin? yazık değil mi bunca insan? Her şey meydanda, ama siz gözünüzü kulağınızı kapatmışsınız celladım çok yaşa diye tezahürat yapıyorsunuz. Yazık Türkiye ne hallere geldi.
14 yil onceki hallerini hatrlamani tavsiye ederim sana. zira hatrlamaya benim bile yasim yetmez ama... gecmisteki turkiye ile simdi ki turkiye arasinda daglar varrr. ne kadar gelisti ulkemiz... senelrce. imf ye borlu kaalmisiz ama rte bunlarin hepsini sifirladi... daha neler neler. tesekkur etmeye kalksak tesekkur le bile odeyemeyecegimiz bir turkiye sundu bize...
Senin haberin yok galiba şu an IMF'ye ne kadar borç var. Dolar 2002'de 2 idi şimdi 4 olmak üzere. Ülkede en azından bu kadar bomba olmuyordu. şimdi insanlar sokakta yürümeye korkuyorlar. Hala gözünü açamamış insanlar görünce çok üzülüyorum, Türkiye parçalanıyor haberin yok mu? aç bir araştır oku ya bu kadar kör olunmaz. Adam başkanlık için Kendi insanını öldürdü ya buna nasıl göz yumarsın.
Senin gibi başı boşlar yüzünden oluyor hepsi acıyorum sizlere, Celladına aşık cahiller
Bazen düşünüyorum iyi yapıyor sizin gibilere, dünya kadar borcun içinde yüzün ne geleceğiniz var ne de güvenceniz.
Yahu sanarsın adam cebinden para verdi, hepsi hazinedeki paralarla yapıldı. Köre Gökyüzünü anlatmak gibi benimki, yapılan hepsini hakediyorsunuz, tabi senin ne kardeşin ne akraban ölmedi hiç uğruna.
Benim gibi hastalanıp dünyanın parasını vermedin hastanelere.
Bir gün evinin önünde de bomba patlarsa akıllanırsın belki ama olmayan beyin nasıl çalışsın
doğru söylüyorsun 14 sene önce yoktu. 17 sene önce Apoyu aldılar getirdiler bu ayağına adam götürdü, yeğenini meclise aldı.
Ayakkabı kutusunda parası çıktı, oğluna milyonları sıfırla dedi, kızına gemi aldı, Pardon gemicik.
bunca olanlara rağmen hala rte diyorsan senin beyin kullanım süresini doldurmuş. bu kadar kör olunmaz be
Cahil ki ne cahil, sen de asgari ücrete talim et, ayın sonunu nasıl getirecem diye düşün.
onun bir lafı vardı, "Bir gün duyarsanız tayip erdoğan zengin olmuş bilin ki haram yemiştir."
Bu dünya Kanuniye kalmamış rteye hiç kalmaz.
Bir zamanlar Staline tapılırdı şimdi mezarına sövülüyor. Bu da öyle olacak.
Kenan Evren gibi faşist bile daha demokratikmiş be, C. başkanı oldu çekti gitti, bu sülük gibi yapışmış koltuğa, koltuk uğruna kendi insanını öldürüyor.
Dediğim gibi cahile her şey müstehak, iyi yapıyor senin gibilere
ataturk de cumhurbaskaniydi fakirmiydi? bu dunya kimseye kalmaz zaten tayyip erdoganin bole bir derdide yok. ona suluk denmez bir kere bizler onu orda gormek istiyorz oylarimizlada orda tutuyoruzzz... tutmayada devam edecegiz... cahillik buysa eger dunyanin en cahili olmaya raziym bennn. sen kendi cahilligime yan
Allah akıl fikir versin. Kör'e Gökyüzünü anlatmak kadar anlamsız bu. umarım bir gün onun tekmesini yersin sen de gerçi akıllanacağını sanmam da neyse
Türkiye yedi, aç piyasalara bak görürsün. Gerçi ondan da anladığını sanmıyorum da neyse
Ülkemde askerin, polisin ölmemesini isterdim
Cevap
16Cevap
Ölüm diye bir şeyin olmamasını sevdiğim kaybettiğim kişilerin şurdan çıkıp gelmelerini isterdim..
Yok iken var olduk, var iken yok olacağız. Mucize bu işte.
Ülkemin barış ve huzur içinde yaşamasını. Olaysız. Kavgasız. Rahat. Dertsiz. vs vs
dünkü bomba imha edilseydi..
bu kadar şehidimiz olmasaydı..
ulkedeki %50nin tum cobanlariyla birlikte uzay bosluguna isinlanmasini...
Hz Tayyip'le a haberde kınama programına katılmak isterdim
gözümü kapatıp açtığımda odanın parayla dolu olmasını isterdim
Kıyamwt kopsun ve bitsin bu acı
Hayalimdeki gibi bir kıza dönüşmek isterdim
Ülkemin huzur icinde olmasını isterdim..
Kardeşimin yanımda olmasını 😏
ülkenin kurtulması. gerçekten bu
kafama meteor düşmesini:D
Benim gibi biri ile sarılarak uyumak.
Mucize olmasını isterdim..
kucağıma bir huri düşse hiç fena olmazdı hani :D
Hoslandigim bey mesaj atsn kvkcjck
Mucizeden çok çabaya inanan biriyim.
Türkiyemin huzura kavuşmasini isterdim
iki kanatim olsunda ucayim isterdim gerisi bos.
Istedigim şey olsun :(
Cedricin chenle evlenmesi
Benim hayatmda mucize olmaz
biranda avustralyada bulunmak isterdim
zırhlarımın olmasını
teröre son..
piyango bana çıksın.
bende kalsın
hiç yasamamıs olmak
Yok ben böyle iyiyim
Levrek...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?