Sizin sevgili yerine bile koyduğunuz öyle bir dostunuz var mı?

Bu kadar iyimser olamıyorum maalesef.. Çünkü ne sevgili dostun yerini doldurabilir ne de dost sevgilinin.. İkisine de farklı duygularla yaklaşırız..
Başımız sıkışınca, bir ihtiyacımız olunca sevgiliye değil, dosta koşarız..
Özlediğimizde, kokusu burnumuzda tüttüğünde sevgiliye..
Benim için dost diyebileceğim bir insanın konuştuğu, güvendiği insan sayısı az olmalıdır. Dost dediğin insana bütün renklerini anlatırsın. Arka planda silikleşmiş renklerin kalır. Onlarda kişisel, kırmızı alanda silikleşen renklerdir. Önceden vardı şu an maalesef dost edasında yaklaştığım kimse yok. Ama birisi bunu söyletecek bunuda hissediyorum. 🍀☺️
Hayır, yok. Hiçbir şeyin yeri bir başka şeyle dolmaz. Aşk ayrı, dostluk ayrı. Ne aşkın yerini bir dostla doldurabilirim, ne de bir dostun yerini aşkla...
Cevap
18Cevap
Manevi olarak yalnızlığım yetiyor bana.
Dostlarım var tabi hem hepside sevdiğim sağlam dostlarım. Birde gerçek var dostun yeri başka sevgilinin yeri başka.
Yok ben bir çok kişinin en iyi arkadaşıyim bunu hissettirirler ama kimse benim en iyi arkadaşım değil
Çok şükür öyle dostlarım var :D
Yerini doldurması için sevişmemiz lazım teknik olarak :d
Hayır yok.
Benim bu hayatta dostum dediğim kişi arkamdan vurmuş... Beni hayattan soğuttular... Bu hayatta hiç kimseye güvenmiceksiniz.. ben bu hayattan gerçekten bunu anladım hemde çok iyi anladım.. 😔
En yakın arkadaşım 2 gün önce evlendi biraz boşlukta hissetmeye başladım
Varidi ama artık yokidi
Yok öyle insan kalmadı bence maalesefki
Sevgilim de dostumda yok
Sevgilinin yerine koyduğunuz dost mu zor ama farklı şeyler bence dost başka sevgili başka
Evet, iyi dostlar biriktirdim
İki tane sıkı dostum var
Yokki
Netflix var
Evet var 🥳
Var var 😄☺️
Seviştiğim dostum yok 😂
Evet varlar 😂
Yok ki
Yok.
Yok oyle bir dost
Hayır yok :)