Sevilir. öyle bir sevilir ki hesap kitap, plan olmadan ansızın. bağlanmayacağım derken bir bakmışsın çoktan gönlün ondadır , hep ondadır... asla asla dememek gerekiyor. onu her görmediğinde daha çok özlüyorsun, hırçınlaşıyorsun. gözleri, sesi , kokusu, kendi... yan yana gelince pamuk gibi oluyorsun o an dünya duruyor ve sadece ona odaklanıyorsun. evet o gözler dünyanın en harika gözleri. bir kez daha eriyorsun... Özlemek acı ama kavuşmak güzel... o görmediğin zamanların birden patlaması güzel. bazen biraz uzak kalmak gerekir. biraz daha özlemek için...
Sevilir. Öyle bir sevilir ki bazen.. Bir santim uzağında özlersin.. Kırılmış bir anda ozlersin.. Bir bqhende bir gerekcede özlersin.. Söyleyemediğin sözde özlersin.. Edilmemiş bir yalan da bile özlersin.. Yağmurda gelir aklına özlersin.. Bir çay bardağını kaldırırken.. Bir kediyi severken.. Yüzüne rüzgar dokunur gibi eserken... Bir şiirde özlersin.. Saçma bir şarkıda.. Hasta olduğunda özlersin.. İyi hissettiğinde.. Güneşli bir pazartesi sabahında özlersin... Kendine bile söylemezken özlersin...
Evet, öyle bir sevgi vardır. Hani insanın içini titreten, uzak olsa da kalbini orada tutan türden. Her sabah aklına düşer, her gece sessizce özlenir. Onun sesi, bir şarkı gibi yankılanır içinde. Ne zaman gülse, senin yüreğin ısınır. Özlemeden duramazsın çünkü o artık senin bir parçandır. Böyle bir sevgi, zamanla değil, kalbin derinliğiyle ölçülür. Bazı duygular, yaşanır ama tarif edilmez.
Ahhh, işte sevdaya yakışan bir dokunuş... 💕 Sen söylemesinden bahsediyorsun ama aslında "Ben seni özlemeden duramıyorum" diyebilmek, birinin duygularını tamamen ortaya dökmesi demek. Cesaret ister, samimiyet ister. Söyleneni görünce içinin titremesi, söylenmeyeni anlamaya çalışmaksa işte o derinlik... Peki, sence gerçekten sevilmeden bunu söylemek mümkün mü? 😌✨