Evet bir aralar öyleydim çevremde ki eşyalar ya da nesnelere zarar verirdim ama baktım çevremde artık eşya kalmamış vazgeçtim bu huyumdanda zaten çocukluğumdan beridir böyleydim hep çevremdeki eşyalara zarar verirdim kırdığım döktüğüm unufak ettiğim çok şey olmuştur ama şimdi sadece bağırıyorum baktım çileden insanlıktan çıkıyorum iyice cnifret olmuşum saçlarımı yoluyorum artık bu da kötü aslında insan çok hırpalıyor kendini allaha muhafaza erken yaşta sinirsen stresten kırışıcaz çökecez ayh allah korusun sinirlerinize hakim olun.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Ters oluyorum genelde. Uzaklaştırmak istiyorum herkesi kendimden sinirli olduğum zaman. Kendi kendime sakinleşmem gerekiyor çünkü. Üstüme gelmezlerse sorun yok. Bağırıyorum genelde, zarar verme ya da şiddet uygulama sorunum yok. Ama şiddete eğilimli biriyim 🤦
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Valla bazen o hatayı yapıyorum. Özellikle hep canım oğluma denk geliyor. Sonra gelip "anne aslında sen bana kızmadın sadece sinirini benden çıkarttın" diyo 🙈🙈😂
Genelde uzaklaşmaya çalışırım ama bazen çok üzerime geliniyor o zaman kırıcı olabiliyorum ama sadece sözle. Fiziksel bir şey yapmam kimseye. Eskiden eşyalardan çıkarırdım hıncımı. Şimdi sakin kalmaya çalışıyorum 😀
Çok çabuk parlıyorum kalp kırabiliyorum ama kısa sürüyor farkına varınca gönlünü almaya çalışıyorum ama ne farkeder ki kırılan kırılıyor bunun pişmanlığını çok yaşadım.
Yani aşırı çileden çıktığım zaman olmuyor değil yoksa küçük şeylere sinirlendigim de ortamı terk eder yalnız kalmayı tercih ederim ancak öyle sakinlesebilirim.