Sigara içmemek
Tik tok kullanmamak
Gereksiz samimiyetten uzak durmak

Örneklere katılıyorum 😂🤷 onun haricinde kötü maddeler kullanmamak hiç gece kulübü ya da bar gibi yerlere gitmemiş olmak benim için iyi.. gereksiz yani iyi ki gitmedim. Acımasız olup bile isteye birine zarar vermedim. Hırsızlık yapmadım. İftira atmadım kimseye.
Sırf çıkarım için insanlarla laubali olmuyorum veya samimiyetsiz yakınlaşmalar kurmuyorum. Bir duruşum var ve bu duruşumun her zaman arkasındayım.
Her insana güvenmiyorum hatta hiçbir konuda hiç kimseye güvenmiyorum. Birçok kişi buna inanmıyor ya da bunu kötü bir şeymiş gibi görüyor ama ben seviyorum.
Kendi düşünceleri olan bir insanım başkalarının aklıyla hareket etmiyorum. Hayata bir kez geliyoruz ve Allah'ın bana vermiş olduğu aklı kullanmalıyım diye düşünüyorum.
Başka insanların söylediği şeyler yüzünden etkide kalmıyorum. Onların ne dediğini umursamıyorum. Hakkımda söyledikleri şeyleri umursamıyorum. Belki şımarıkça bir davranış gibi görünüyor ama ben bu özelliğimi de seviyorum ve onları umursamadığım için kendimle gurur duyuyorum.
O kadar çok var ki.
Kendimi beğenmiş ve ukala hareketlerde bulunmadığım için, tevazu sahibi olduğum için, saygısız davranışlarda bulunmadığım için, görgüsüz olmadığım için, nezaketi elden bırakmadığım için, kaba ve düşüncesiz olmadığım için, saçma sapan danslarla videolar çekip kendimi insanların gözüne sokmadığım için, sosyal medyada biyografime babasının prensesi, bilmem neyin şeysi gibi şeyler yazmadığım için, çocuklara ve yaşlılara kötü davranmadığım için, insanları küçümsemediğim için, hiç bir zaman cimrilik yapmadığım için, yokken bile var etmeye çalıştığım için, bana yapılan kötülüklere katılamadığım ve ezilmediğim için ve asla yapmacık - sahte olmadığım için, her zaman KENDİM olduğum için.
Cevap
18Cevap
Kimseyi aldatmamak
Bir başkasının arkasından kuyu kazmamak
Ayağını kaydırmamak
Haksız yere darp etmemek 😃
Tik tok mudur penis çok mudur nedir ondan ve ona benzer uygulamalar kullanmamak
Uyuşturucu Madde kullanmamak
Kerhaneye gitmemek 😃
Sakız çiğnemeyi sevmemek, tik tok hesabımın olmaması, karşımdakine ne kadar kızsamsa kırmamak için susmak, alkol almamak.
Şimdilik bunlar geldi aklıma 🤦♀️
Dilimi dirseğime değdirmeye çalışmıyorum.
Sigara ve alkol kullanmamak en basiti
Sosyal medya şeysinden örnek vercek olursak eğer, evet tiktok kullanmadığım için, sosyal medyada değişik değişik hareketler yapıpta ünlü olmaya çalışmadığım için, sosyal medyadan dilenipte para kazanmadığım için kendimden gurur duyuyorum. Hem sosyal medyada, hem de reel yaşantımda gereksiz insanlarla samimi olmadığım için, sırf birileri beni sevsin diye onlara yalakalık yapmadığım için ve her önüme gelen kişiyle gereksiz samimilik kurmadığım için kendimden gurur duyuyorum. Ayrıca sigara, alkol vs bu tür şeyleri kullanıpta kendilerini havalı zanneden ergenlerden biri olmadığım için de mutluyum 😉😂
Hiçbir zaman saygısızlık yapmadım hep insanların benimle uğraşmasına rağmen
Hiçbir zaman mesela umutlarımı yitirmemeye çalıştım belli bir yere kadar ama olmadı o ayrı mesele
Hiçbir zaman mesela tam anlamıyla pes etmedim çünkü bir şekilde devam ettirmek zorundayım hayatım ben bunu yapmak zorundayım her ne kadar istemesem de
Hiçbir zaman insanlara ayrımcılık yapmadım her zaman herkese hak ettiğini verdim
Hiçbir zaman boş boş şeylere takılmadım mesela hep kişiliğe baktım sayılara giysilere ya da insanların ten rengine konuştuğu dili değil
Hiçbir zaman mesela insanlar ne der diye yaşamadım hiçbir zaman korkmadım cahil insanların benim hakkımda söyleyeceklerinden
Selam,
Benim de kendimle gurur duyduğum noktalardan biri sigara içmiyor oluşum.
Çevremde bana gerçekten yakın olabilecek az insan bulundurmam.
Sosyal medyada nereye gittiğimi, ne yiyip ne içtiğimi paylaşmamam.
Bir de melankolik bir insan olmadığım için kendimle tam anlamıyla gurur duyuyorum.
#Cassie
Şuraya bir kaç şey yazacağım ama bunlarla gurur duymak biraz egolu gösterir o yüzden şöyle diyelim; bu huylarımı seviyorum diyelim
Zararlı hiç bir madde kullanmıyorum
Tiktok hiç indirmedim bile
Sevdiğim kişiye aşırı sadık oluşumla
Kimsenin parasına tamah etmem
Paraya maddiyata önem vermem
Bana duyulan güveni boşa çıkartmam
Verdiğim sözü tutarım bilenler bilir
Sözümün eriyimdir
İnsanların konumuyla yargılamam
İnsana insan olduğu için değer veririm
Kibirim , egom yoktur
Cana yakın sevecen bulurlar
Oda adamına göre, gerekmeyekle muhatap olmam
Kimsenin malına el sürmem
Samimi olduğumu söyler herkes 😊
Birçok şey var aslında yapmadığım için gurur duyduğum şeyler. Tiktok çekmemek gibi, sosyal medya bağımlısı olmamak gibi, keko olmamak gibi, gereksiz samimiyet kurmamak gibi.
Benim de yaptığım ama milletin gurur duymadığı şeyler de elbette vardır. Misal sigara içmek gibi. Aslında herkesin bir yaptığı şey vardır gurur duyulmayacak. Olmayan insan sayısı bence yok denecek kadar azdır, hatta yoktur. Burada önemli olan gururla yaptığımız ve gurur duyduğumuz davranış sayılarının çokluğu. Kendimde de bu sayının çok olduğunu düşünüyorum.
TikTok ve diğer tüm sosyal medya hesaplarını kullanmamak, hiç küfür etmemek ve sinirlendiğimde kontrolümü kaybetmemek.
Yok valla sövmüyorum, içimden olanları saymıyorum tabi.👉👈🙄
Olduğum gibi davranmaktan bir an olsun vazgeçmediğim için kendimle gurur duyuyorum. İki yüzlü o kadar fazla insan var ki onların arasında hâlâ olduğu gibi kalabilen nadir insanlardan olduğumu düşünüyorum.
Birilerinin eşlerini kendime ayarmamak.
Sevgileri ayırmamak.
insan satmamak.
Sigara ve alkol kullanmamak.
Tiktok kullanmamak.
Karşı cinse umut vermemek.
Herkese kuyruk sallamak gibi.
Gereksiz samimiyetten ve sahte insanlardan uzak durmak gibi.
Hayır diyebilmek. Bunu eskiden çok başaramıyordum ama artık bu konuda daha iyi olduğumu düşünüyorum. Gerek buradan bazı kişilere, gerekse kendi yaşantımda bazı zamanlar hayır diyebilmek benim için iyi oluyor. Ama bunu hep diyemiyorum. Hatta bugün sorsam bunu güzel olur, hayır diyebiliyor musunuz?
Sigara içecek kadar iradesiz olmadığım için gurur duyuyorum evet.
Aynı şekilde TikTok kullanmadığım için.
İnstagramı tadında bırakabildiğim için.
Hayatımda hiç enerji içeceği içmediğim için.
Bugünlere kendi emeğimle geldiğim için.
Ve hamileliğimin 5. ayında 62 kilo olduğum için (say maşallah).
Birşeyi yapmiyorsam gurur duymak icin degil canımın istemedigi için yapmıyorum dur..
Yaptığım şeylerden gurur duyarım..😀
Ama şöyle bi bakinca kimseyle ağzımı bozup bir tartışmaya girmem.. Hanimefendi bir şekilde lafımı sokar çıkarım.. Bu karşımdaki edepsizi daha bi delirttir.. Bundan da zevk alırım.. Dışardan bakıldığında yapilan o cirkin hareketlere girmediğim icin az biraz gurur duyabilirim kendimle sanırım..😁
⚡️Kimseyle samimi olmamak
⚡️İnsanlara ilişmemek (yani ilişkiye girmemek)
⚡️Yalnızlığı benimsemek ve onu benim bir parçam yapmak
⚡️Zararlı şeyler kullanmamak (sigara, alkol vs.)
⚡️Group thinking tuzağına düşmemek
Kimseye yalakalık yapmadığım için ve bana haksızlık yapılsa da haksızlık yapmadığım için gurur duyuyorum.
Gereksiz ilgi bagimlisi deilim
Sigara alkol vs kullanmiyorum
Tiktok kullanmiyorum
Hic bi erkekle takilayim kafasinda deilim 2 gunluk sevgilerden uzak durdugum icin kendimde de gurur duydugum bisey
Samimiyetsiz değilim, dürüstlüğü bırakmıyorum.
Birine ne niyetle yaklaşıyorsam başta belli ediyorum,
Tiktok. ⛔
İnstagram ⛔
Facebook ⛔
Twitter. ⛔
Alkol. ⛔
Sigara ve KS aynı seviyede :))
Yalaklik yapmiyorum kimseye,
sigara icmiyorum, uyusturucu kullanmiyorum,
kimsenin ekmegiyle oynamiyorum,
gereksiz tiplerle muhattap olmuyorum, sirf etrafimda fazla insan olsun olsun diye karaktersizleri toplamiyorum basima.
Sırf menfaaatim için kimsenin ayak yalakası olmadığıma
Sahte insanların sahte sevgilerine aldanmayıp hayatımdan kesip attığıma
Neyi kaybettiğime aldırış etmeyip dürüstliümden ödün vermeyişimle gurur duyuyorum
Alkol kullanmamak
Sigara içmemek
Boş insanlarla muhattap olmamak
Sevgili yapmamak
AKP’li olmamak
Irkçılık yapmamak
Sağlıksız beslenmemek
Küfretmemek
Erkeklere yüz vermemek , sosyal medya kullanmamak , dersleri aksatmamak , üşenmemek , sevgili arayışında olmamak. Düşündümde yaptıklarımdan çok yapmadıklarımdan gurur duyuyorum
Ben bundan 4-5 sene önce nereye çeksen oraya gidecek bir tiplemeydim. İyi ki o zamanlar abuk subuk insanlara kanıp saçma bir hayata adım atmamışım. Çok üstünkörü oldu ama açıklasam çok uzun sürecek😂
Her konuda gurur duyulmayacak karakter özelliğimin ve davranışımının olmamasına gurur duyuyorum her zaman ve öylede devam edecek aklımı yitirmediğim sürece
Zararlı hic bir maddeyi kullanmıyorumMesleki ayrıcaliklarımı kimsenin menfaatine kullanmıyorum Tiktok kullanmıyorum şükürler olsunİnsanları kendi çıkarım için basamak olarak kullanmıyorum
Sigara ve alkol kullanmamak, kendimin sınırlarını yine kendim belirlemek, insanların gerçek yüzünü er geç görebilmek :)
Sigara içmemek
Saçlarımı sarıya boyatmamak
Yasak elma izlememek
Tik tok ile hiç işim olmaması
Menfaatlerim için asla eğilip bükülmemek.
Açık ara en çok bununla gurur duyuyorum
Bu saydıkların ve benzeri çok şey var valla 😅 şükür
Sigara içmiyorum, alkol kullanmıyorum , sosyal medya adresleri kullanmıyorum.
Alkolum, sigaram yok ve asla aldatmam eğer bir gün sevgilim olursa
Sigara içmiyorum-hamdolsun-
Tiktok kullanmıyorum.
Bunları hali hazırda hiç yapmadım.
TikTok
. Kadar menfaat için , kadar eğilmedim
Hiç bir insanı yarı yolda bırakmadım
Saçma sapan sosyal medya akımlarına katılmamak 😄
En büyük gururum 😎
Ben bir şey yapsam da yapmasam da kendimle her koşulda gurur duyuyorum
Yeni tanıştığım insanlara güvenmemek bunu birçok kişi yapıyor
Sürü psikolojisine kapılmadım
Uzi dinlemedim
Kimseyi arkasından vurmadım
Havalı olmak için saçma sapan haraketlere girmemem.
Bencede sigara ve tiktok bu ikisi olabilir bide mal youtibirlari takip etmemk herkes takip ederken ben etmiyorum çünkü diğerleri aptalca para kazandırıyor ama ben degil
Hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım, kimsenin duygularıyla oynamadım. Hayatımda hiç bir zaman haram da yemedim.
her şeye rağmen hala içimde iyi niyet olduğunu için kendimle gurur duyuyorum
1) sigara içmiyorum
2) insanları kendi iyiliğim için kullanmaya çalışmıyorum
3) kendimi kullandırmıyorum.
Benim o şarkısını söyleyerek abuk şekilde sevgilimi çekmek
Kötü alışkanlığım olmadığı için Tik Tok kullanmadığım için
Bazı aptal insanlar ile takılmadigim için kendime gurur duyuyorum.
Sigara içmemek
Taktik kullanmamak
İnsanları menfaatleri için sevmemek
Açık sözlü olmak
Gereksiz samimiyet kurmamak
Sırf dikkat çekmek için çoğu kız gibi abuk sabuk konuşmam.
sigara alkol ve tiktok kullanmamak
Tiktok ile gram işimin olmaması 😂
Çokkk çevreme baktıkça kendime şükür ediyorum
Nabıza göre şerbet vermiyorum.
Yalakalık yapmadım hiç
Evli insanlarla yazışmam😎😎
Yapmacık insanlardan uzak durmam
Hiç alkol almadım mesela 😎😎
Sigara içmemek, tiktok kullanmamak vs. olabilir
canım insanlar 've çirkin insanlardan uzak durmak
Ayak fetişim yok..
Yalakalık.