Aile & Toplum Hiç yapmadığınız için kendinizle gurur duyduğunuz bir şey? viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eveeet cocuklaar abileer ablaaaar tm tm merhaba. Şimdiye kadar hiç yapmadığınız için kendinizle gurur duyduğunuz bir şey var mı? Hiç yapmadığınız için kendinizle gurur duyduğunuz bir şey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Zina, içki içmek bunları yapmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Inşallah bundan sonrada böyle devam eder. 1 1 Yorumla viopiaylin +1 yıl İnşallah hayatında yerleri olmaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç alkol sigara veya uyuşturucu madde kullanmadım sağlığıma ve bedenime saygı duyduğum için mutluyum 3 2 Yorumla viopiaylin +1 yıl Tebrik ederim bende örnek olarak bunu yazabilirdim. Umarım bundan sonra da hiç kullanmazsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler sen de 💕 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Kendimden ve doğru bildiklerimden asla taviz vermedim. 1 1 Yorumla viopiaylin +1 yıl 🙏🙏🌹 Yorumla
noname13579 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yaptıklarımdan pişman değilim aklım yapmadıklarımda😀 1 1 Yorumla viopiaylin +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ciao🦇İlişki yaşamadım, alkol, uyuşturucu, sigara, nargile kullanmadım. Mutluyum. 2 4 Yorumla CarllJhonsonn +1 yıl Hola.Gurur kaynağı mı bu sence peki ( bu arada seni bir yerden tanıyor muyum konuyla alakasız) Yorumla viopiaylin +1 yıl Ciao🌹Umarım ileride de kullanmaz ve daha mutlu olursunnn🌼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CarllJhonsonn kendine saygıda kusursuzluk, neden olmasın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @viopiaylin Umarım sende🌸 Yorumla
CarllJhonsonn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aldatmamak (sevgili konusunda değil sadece genel olarak insan ilişkilerinde de) 1 0 Yorumla
bubble-gum Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl seks yapmadığım için kendimle gurur duyuyorum ve hiçbir zaman da yapmayacağım içinn 0 2 Yorumla viopiaylin +1 yıl Ben bunu bir ihtiyaç olarak görmüyorum. Bu konuda senin gibi olabilirim. bubble-gum +1 yıl ihtiyaç değil zatenn bana göre dee bir tercihh ve özünde üremek varr çocuk sahibi olmak istemiyorsan da fonksiyonu olmayan bir aktivite bana kalırsaa
Adem8199 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tiktok indirmedim gayet gurur kaynağı sebebi bence 3 2 Yorumla viopiaylin +1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla DΞRΥΑ +1 yıl bence de Yorumla
mel-nak Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl para karşılığı kimseyle yatmadım 1 1 Yorumla viopiaylin +1 yıl Harikasın abla nsns Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Kimsye kötülüğüm olmadı 1 1 Yorumla viopiaylin +1 yıl İnşallah kimsenin de sana kötülüğü olmaz Yorumla
atletikabi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl şimdi söylicem de o kişiler tarafından linç edilmek var anladın sen onu 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sekss😂 1 2 Yorumla viopiaylin +1 yıl Güzel hdhdhd Yorumla adiask1335 +1 yıl Denemedinizmi Yorumla
herşeygüzelolacak95 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı. Haram şeyler yapmadığım için gururluyum 0 11 Yorumla viopiaylin +1 yıl İnşallah ileride de yapmaz ve daha mutlu olursun 🌹 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Walla korkuyorum kendimden ksksjsm Yorumla viopiaylin +1 yıl Hangi haram şeyleri yapmaktan korkuyorsun 😂 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Zina Yorumla viopiaylin +1 yıl Tut kendini dayaaan 😂 evlenmeden olmaz Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Yapmam zaten ama bazen durduramıyorum kendimi 😁 Yorumla viopiaylin +1 yıl Çok düşünme o zaman hshe Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl 👍👍👍 Yorumla sokratesinKuponu3 +1 yıl Ne gibi şeylerden tahrik oluyosun ki Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Uza Yorumla sokratesinKuponu3 +1 yıl Üzdün Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç ilişki yaşamadım 😄 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. zina 1 0 Yorumla
AbDestLiKuL Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Alkıl sigra yok sadece sigra birazcık kullandım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Zina, içki içmek bunları yapmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Inşallah bundan sonrada böyle devam eder.
İnşallah hayatında yerleri olmaz
Hiç alkol sigara veya uyuşturucu madde kullanmadım sağlığıma ve bedenime saygı duyduğum için mutluyum
Tebrik ederim bende örnek olarak bunu yazabilirdim. Umarım bundan sonra da hiç kullanmazsın
Teşekkürler sen de 💕
Kendimden ve doğru bildiklerimden asla taviz vermedim.
🙏🙏🌹
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım yapmadıklarımda😀
😂😂
Ciao🦇
İlişki yaşamadım, alkol, uyuşturucu, sigara, nargile kullanmadım. Mutluyum.
Hola.
Gurur kaynağı mı bu sence peki ( bu arada seni bir yerden tanıyor muyum konuyla alakasız)
Ciao🌹
Umarım ileride de kullanmaz ve daha mutlu olursunnn🌼
@CarllJhonsonn kendine saygıda kusursuzluk, neden olmasın.
@viopiaylin Umarım sende🌸
Aldatmamak (sevgili konusunda değil sadece genel olarak insan ilişkilerinde de)
seks yapmadığım için kendimle gurur duyuyorum ve hiçbir zaman da yapmayacağım içinn
Ben bunu bir ihtiyaç olarak görmüyorum. Bu konuda senin gibi olabilirim.
ihtiyaç değil zatenn bana göre dee bir tercihh ve özünde üremek varr çocuk sahibi olmak istemiyorsan da fonksiyonu olmayan bir aktivite bana kalırsaa
Tiktok indirmedim gayet gurur kaynağı sebebi bence
👍👍👍👍
bence de
para karşılığı kimseyle yatmadım
Harikasın abla nsns
Kimsye kötülüğüm olmadı
İnşallah kimsenin de sana kötülüğü olmaz
Şimdiye kadar bir kadın organı yalamadım. Ama merak ediyorum
şimdi söylicem de o kişiler tarafından linç edilmek var anladın sen onu
Sekss😂
Güzel hdhdhd
Denemedinizmi